2020-01-23 00:31

Ştefan Bărboianu îi va cere în civil jumătate de milion de euro ca daune morale lui Ionuţ Negoiţă

 |  21:01
Ştefan Bărboianu îi va cere în civil jumătate de milion de euro ca daune morale lui Ionuţ Negoiţă

Florentin Dincă

Ştefan Bărboianu a câştigat prima bătălie cu Ionuţ Negoiţă, cel care l-a acuzat pe 6 mai că a trântit derby-ul cu Steaua din returul sezonului trecut (scor 1-3). Creditorul din Ştefan cel Mare a fost chemat ulterior la DNA, însă nu a adus nici un fel de dovezi în acest caz. Miercuri, FRF l-a suspendat pe Negoiţă pentru opt luni şi l-a obligat la plata unei penalităţi de 50.000 de lei. Şi asta nu e tot, fotbalistul îl va acţiona în civil pe fostul şef şi îi va cere daune morale în valoare de 500.000 de euro, conform unor apropiaţi ai jucătorului care îmbracă acum tricoul Concordiei Chiajna.

“În temeiul art. 52 al. 2 lit. b şi al. 4 din RD intimatul - petent Negoiţă Ionuţ este sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 8 (opt) luni şi penalitate de 50.000 lei În temeiul art. 9 şi 42.5 din RD clubul SC Dinamo 1948 SA Bucureşti răspunde în mod solidar de penalitatea sportivă aplicată”, se arată într-un comunicat al Comisiei de Disciplină.

Negoiţă a replicat ieri, printr-un comunicat postat pe fcdinamo.ro, în care continuă să-şi apere punctul de vedere, însă marile sale probe sunt “bunul simţ al oricărui om care are ochi să vadă şi discuţiile cu oamenii din fenomen”. Totodată, şeful haitei susţine că dovezile nu ar trebui să le deţină el, ci SRI-ul, deşi, la momentul în care l-a acuzat public pe Bărboianu a spus clar că ştie “Ştiu când, ştiu locul, suma, ştiu cu cine”. Mai jos, citiţi comunicatul integral emis de omul cu bani de la Dinamo: “Decizia Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul FRF era previzibilă. Cu toate acestea, mi-am asumat orice consecinţă pentru a da un semnal clar tuturor că la Dinamo, atâta vreme cât voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate în trecut nu vor mai fi tolerate sub nicio formă. Ştiu că semnalul a fost deja înţeles şi sunt convins că toată lumea este acum mult mai atentă atunci când vine vorba de Dinamo. Toată lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, doar nu sunt SRI-ul sau altă instituţie specializată a statului. Probele mele sunt reprezentate de bunul simţ al oricărui om care are ochi să vadă, dar şi de discuţiile cu oamenii din fenomen.E de înţeles că eu, care am un interes clar, acela de a nu permite nimănui să-şi bată joc de Dinamo, de munca şi de banii mei, spun lucrurilor pe nume. La fel cum e de înţeles că oamenii de fotbal care ştiu lucrurile pe care eu le-am spus nu vor să le susţină public, probabil pentru a nu-şi face duşmani fără să aibă un interes direct. Asta nu înseamnă însă că ‘hoţul neprins e negustor cinstit’. Vă asigur că şi pe viitor voi fi foarte atent la această zonă tabu a fotbalului românesc şi voi puncta ori de câte ori va fi nevoie lucrurile care mi se par în neregulă, în speranţa că fotbalul românesc va deveni, pe zi ce trece, unul tot mai curat”.

Ştefan Bărboianu îi va cere în civil jumătate de milion de euro ca daune morale lui Ionuţ Negoiţă
zoom
Nu voi renunța la nici un proces, niciodată. Urmează procesul în civil. Oamenii care au spus vorbe urâte despre mine trebuie să plătească. Nu voi da nici un pas înapoi - Ştefan Bărboianu (Dolcesport)


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE