2020-07-16 20:58

Ştefan Radu a intrat în ISTORIA lui Lazio

 |  12:34
Ştefan Radu a intrat în ISTORIA lui Lazio

Fundaşul român Ştefan Radu a intrat în istoria clubului italian Lazio, după ce a jucat opt finale, cele mai multe, cu gruparea din Cizmă, potrivit unei statistici a Lazio Page, citate de News.ro.

Aceasta a fost a opta finală disputată de Radu în tricoul echipei Lazio, el egalându-i la acest capitol pe legendarii fotbalişti ai grupării romane Giuseppe Favalli, Roberto Mancini şi Pavel Nedved.

Fundaşul de 33 de ani are în palmares şase trofee, fiind unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria clubului Lazio, alături de Almeyda, Mancini, Salas, Ballotta, Boksic şi Stankovic.

Românul este la echipa Lazio de 12 ani, perioadă în care a câştigat de trei ori Cupa Italiei şi tot de trei ori Supercupa Italiei.

Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu integralist, a câştigat, duminică, Supercupa Italiei, învingând cu scorul de 3-1 echipa Juventus Torino, în confruntarea pentru trofeu, disputată la Riad. Meciul a avut loc pe King Saud University Stadium, arenă care găzduieşte meciurile de pe terenn propriu ale echipei saudite Al Hilal, antrenată de Răzvan Lucescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE