2020-07-05 04:58

Stimulent pentru titlu sau bluf? Negoiţă: “Dinamo va juca în Europa”

 |  19:24
Stimulent pentru titlu sau bluf? Negoiţă: “Dinamo va juca în Europa”

Florentin Dincă

Creditorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, îi asigură pe fanii dinamovişti că echipa din Ştefan cel Mare va juca încă din această vară în cupele europene. Să nu-l credem totuşi pe cuvânt pe cuvânt pe omul cu bani din Groapă, chiar dacă acesta se laudă că a primit deja “OK-ul” verbal din partea UEFA.

“Am lamurit ce era de lamurit si domnul Traverso a spus: 'domne, v-ati facut treaba de facto. Sunteti ok. In mod normal ar trebui sa se intample, in sensul de a primi licenta de a juca in Europa. Noi am facut treaba, ne-am facut platile mult inaintea termenului care era. Asta e ceea ce conteaza, restul sunt chestiuni discutabile. Pana la urma, nu a tinut de noi, a tinut tot de o birocratie romaneasca, la fel ca Arena Nationala si altele. Dinamo va juca în Europa", a declarat pentru DolceSport Ionuţ Negoiţă, care nu a uitat să-i dea replica lui Laurenţiu Reghecampf, cel care de curând a afirmat răspicat că Dinamo nu are nici o şansă să evolueze în cupelele europene încă din acest an: “Probabil ca unora le e frica de concurenta si au inceput cu atacuri la adresa rivalilor”. Andrea Traverso este şeful comisiei de licențiere și fair-play financiar al UEFA.

Lupescu e şi el optimist

Fost dinamovist, Ionuț Lupescu, acum director al Comisiei Tehnice a UEFA, este şi el de părere că forul european vor acorda dinamoviştilor dreptul de participare diîn cupele europene. “E important ca Dinamo a fost de buna credinta, a obtinut in instanta decizia de a iesi din insolvență. De asemenea, s-au platit datoriile. Documentele duse la UEFA de domnul Negoiță arată că ei și-au făcut treaba. Comisiile ar trebui acum să dea dreptul echipe să joace în cupele europene”, a spus Kaiserul.

Duru nu s-ar opune

Directorul Administrației de Licențiere al FRF, afirmă că procedura în cazul lui Dinamo este o treabă care priveşte strict UEFA. În cazul în care răspunsul dinspre forul suprem este unul afirmativ, el nu se va pune de-a curmezişul. “Evident că, dacă am primi un răspuns de la UEFA că sunt eligibili, nu am putea spune noi că nouă ni se pare că nu. Nu este competiția noastră, este competiția UEFA. Dacă UEFA spune, scrie negru pe alb, Dinamo poate participa în competițiile europene începând cu sezonul 2016-2017 evident că lucrurile se deblochează, dar noi nu am primit o asemenea scrisoare de la UEFA”, a concluzionat Viorel Duru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE