2020-07-15 21:31

Stoican a DEMISIONAT de la Petrolul, spre bucuria fanilor ploieşteni

 |  15:34
Stoican a DEMISIONAT de la Petrolul, spre bucuria fanilor ploieşteni

Antrenorul Flavius Stoican a decis să-şi dea demisia de la Petrolul Ploieşti, în urma rezultatelor slabe ale echipei din acest sezon. Vestea sigur îi va bucura pe fanii găzari, care i-au strigat de mai mult timp demisia antrenorului.

"În cursul acestei dimineţi a avut loc o întâlnire administrativă de analiză tehnică a parcursului echipei de seniori în prima jumătate a campionatului Ligii a 2-a sezon 2019-2020, şedinţă la care au participat reprezentanţi ai Partenerului Finanţator Veolia, Preşedintele Clubului, dl Marius Stan, precum şi antrenorul echipei de seniori, dl Flavius Stoican. Odată cu prezentarea raportului tehnic, dl Flavius Stoican a solicitat conducerii Clubului şi Partenerului Finanţator Veolia încetarea, pe cale amiabilă, a raporturilor contractuale, fără alte obligaţii financiare. Pe deplin conştient de parcursul oscilant al echipei şi totodată încrezător asupra îndeplinirii obiectivului declarat, de promovare în primul eşalon, dl Flavius Stoican a înţeles necesitatea unei schimbări la nivelul colectivului tehnic, decizia domniei sale sperând să aducă un suflu nou echipei. Preşedintele Clubului, dl Marius Stan a fost mandatat ca până la şedinţa A.G.A. din data de 14 decembrie 2019, să identifice şi să propună un nou antrenor principal, precum şi o strategie care să asigure atingerea obiectivului propus", se arată într-un comunicat.

Flavius Stoican a preluat echipa ploieşteană în vară, având ca obiectiv promovarea în Liga I. După 20 de etape, Petrolul ocupă însă doar locul 8, cu 31 de puncte, la şase puncte de CS Mioveni, de pe locul 2, direct promovabil, şi la 10 de liderul UTA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE