2020-08-12 01:56

Suporterii dinamovişti vor iar să cumpere clubul. Un nou atac la Ionuţ Negoiţă

 |  12:02
Suporterii dinamovişti vor iar să cumpere clubul. Un nou atac la Ionuţ Negoiţă

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo şi-a reafirmat dorinţa de a cumpăra pachetul de acţiuni deţinut de Ionuţ Negoiţă la clubul din Ştefan cel Mare, în cazul în care eşuează tratativele pe care acesta le tot negociază în ultimul timp pentru vânzarea grupării roş-albe.

"Un nou episod al vânzării clubului nostru tocmai a început. Aşa cum ne-a obişnuit personajul principal J.R. (Jupânul de la Rin), tratativele se poartă tot în presă. Episod nou, dar întocmai ca în serialul Dallas, aceeaşi veche poveste. <Săptămâna viitoare> a devenit, în urechile suporterului dinamovist, acel perpetuu "New Dinamo" dătător de scârbă şi de silă. Întocmai ca J.R. (cel interpretat de Larry Hagman), <jereu'> nostru este un personaj care nu-ţi poate fi indiferent. Dinamovistul nu-l suportă, dar tot dinamovistul îi acordă - de neînţeles - credit. O face participând la acest în repaus, plătind datoriile clubului, datorii <făcute> intra-grup. Dar şi plătind ceea ce este de datoria patronului, adică salariile jucătorilor. Dacă nici asta nu-i afacere... Cei obişnuiţi cu drumeţiile pe munte au o vorbă pentru cei, încă, neiniţiaţi în tainele mersului pe munte: după dealul acela, ajungem la destinaţie! Întocmai ca <săptămâna viitoare>, singura constantă în tot acest serial al vânzării clubului nostru, a rămas dorinţa dinamovistului de a vedea clubul condus în mod profesionist. Dorinţă exprimată încă de la început, în clar, în mod transparent şi neschimbat de către Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo. Astfel, dacă nici aceste nego-cieri nu vor avea rezultatul dorit de dinamovişti, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo îşi reafirmă poziţia şi dorinţa de a cumpăra pachetul de acţiuni deţinut de acţionarul majoritar al clubului nostru", se arată într-un comunicat al ADPD.

Negoiţă a negociat în ultima perioadă vânzarea clubului Dinamo unor oameni de afaceri din Spania, iar în momentul de faţă sunt discuţii cu un alt om de afaceri spaniol stabilit în Elveţia.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat pe 17 aprilie că i-a trimis lui Ionuţ Negoiţă o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, însă cele până la urmă tranzacţia nu s-a finalizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE