2020-07-14 10:51

SURPRIZĂ la Rapid. Daniel Pancu devine președinte al clubului din Giulești

 |  00:04
SURPRIZĂ la Rapid. Daniel Pancu devine președinte al clubului din Giulești

Daniel Pancu i-a dat răspunsul lui Victor Angelescu, acționarul majoritar al grupării de lângă Grant, și a acceptat propunerea de a ocupa funcția de președinte al Rapidului, scrie Digisport.

Giuleștenii au insistat mai mult de o săptămână să-l convingă pe Pancu să se întoarcă la echipă, chiar dacă pe o altă funcție decât cea pe care a ocupat-o înaintea epidemiei de coronavirus din România.

Până acum, Pancu a ezitat, dar a fost convins, în cele din urmă, de numeroasele mesaje primite de la rapidiști, care i-au transmis să nu plece și el de la club, așa cum s-a întâmplat cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Constantin Schumacher și alții.

În cazul în care nu va apărea ceva de ultim moment, Pancu va începe treaba odată cu intrarea echipei în cantonament în vederea reluării sezonului din Liga 2 și a pregătirii play-off-ului de promovare în primul eșalon.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe 13 mai că la Liga a 2-a se va recurge la un sistem de play-off cu şase echipe care vor juca cinci meciuri şi nu va retrograda nimeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE