2020-07-05 02:50

Sute de jandarmi la finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj

 |  09:49
Sute de jandarmi la finala Cupei României dintre Dinamo şi CFR Cluj

Sute de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la finala Cupei României, dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj. Partida va avea loc marţi seara, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, de la ora 21.30.

Potrivit unui comunicat de presă, înainte de începerea partidei, fanfara Jandarmeriei Române va intona în premieră Imnul Naţional al României şi va interpreta un moment în memoria dinamovistului decedat pe stadion, Patrick Ekeng.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30.

Potrivit sursei citate, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, este interzisă deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice.

Sursa citată mai precizează că spectatorilor le este interzis sã staţioneze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine.

Mai este interzisă şi afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE