2020-08-03 16:03

TAS a respins apelul clubului UTA

 |  12:52
TAS a respins apelul clubului UTA

Apelul clubului UTA la TAS împotriva deciziei FRF de a înjumătăţi punctele echipelor din play-off-ul Ligii a II-a din cauza pandemiei, a fost respins.

"Vă informăm că apelul înaintat de clubul UTA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în ceea ce priveşte hotărârea de a înjumătăţi punctele în play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins. Astfel, sunt validate hotărârile Comitetului Executiv de Urgenţă din 14 mai 2020 şi Comitetului Executiv din 27 mai 2020. Motivarea deciziei o vom primi săptămâna viitoare. Nu regretăm că am atacat hotărîrea, în ciuda costurilor ridicate, pentru că apreciem că era de datoria noastră să apărăm munca echipei", a precizat liderul Ligii a II-a.

Pe14 mai, Comitetul de Urgenţă al FRF a validat decizia ca sezonul de Liga a II-a să continue doar pentru cluburile clasate pe primele şase locuri înaintea întreruperii cauzate de pandemia de coronavirus. Cele şase echipe vor disputa un play-off, într-o singură manşă, şi vor intra în această fază finală cu punctele acumulate înjumătăţite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE