2020-07-08 18:22

"TEMĂ" PENTRU ARBITRI. Cu un meci înainte de lupta directă, 13 jucători de la Steaua şi de la ASA Tg.-Mureş sunt la limita suspendării

 |  18:53
"TEMĂ" PENTRU ARBITRI. Cu un meci înainte de lupta directă, 13 jucători de la Steaua şi de la ASA Tg.-Mureş sunt la limita suspendării

Florentin Dincă

Cel mai aşteptat meci al sezonului nu este derby-ul Steaua – Dinamo, ci Steaua – ASA Târgu Mureş, meciul care ar putea decide titlul în acest sezon. O etapă ne mai desparte de lupta cea mare programată peste o săptămână pe Arena Naţională şi, în plin război al declaraţiilor între cele două părţi, privind pe cine au mai avantajat sau dezavantajat arbitrii, le dăm o nouă temă de meditat fluieraşilor lui Kyros Vassaras.

Steaua joacă la Cluj în acest week-end, în etapa a 28-a, în timp ce ASA evoluează pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, două partide extrem de importante în lupta la titlu. Pe lângă faptul că ambele echipe pretendente la campionat trebuie să câştige cele trei puncte puse în joc, jucătorii lui Gâlcă şi cei ai lui Ciobotariu sunt obligaţi să se abţină de la orice fel de fault sau oricare alt gest care să le atragă un avertisment. Şi asta deoarece nu mai puţin de 13 jucători din cele două trupe sunt la limita suspendării. Şase sunt de la Steaua, în timp ce ardelenii sunt şapte la număr. Reamintim că fotbaliştii stau pe bară o etapă când primesc al patrulea avertisment, al şaptelea, şi începând cu al nouălea, la fiecare cartonaş galben primit.

Jucătorii roş-albaştrii în cauză sunt Alexandru Chipciu, Cristian Tanase, Andrei Prepeliţă, Nicuşor Stanciu, Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu, iar fotbaliştii de la ASA pasibili de suspendare sunt N'Doye, Sepsi, Bejan, Voiculet, Goga, Bumba şi Gabi Mureşan, ultimul fiind accidentat în ultima lună, cu şanse reduse de a fi titular în meciul cu Pandurii. Pe lângă posibilele suspendări, cele două echipe se confruntă şi cu jucători accidentaţi. Steaua îi are pe Paul Papp, Raul Rusescu şi Cristi Tănase, în timp ce Ciobi are bătăi de cap cu N'Doye şi mai sus amintitul Gabi Mureşan.

SITUAŢIA CARTONAŞELOR

STEAUA: Tănase 6 galbene, Prepeliţă 6, Chipciu 3, Stanciu 3, Râpă 3, Neagu 3

ASA: Mureşan 9, Sepsi 6, Voiculeţ 6, Bejan 3, N'Doye 3, Goga 3, Bumba 3


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE