2020-08-11 16:01

Thomas Tuchel continuă proiectul lui Klopp la Borussia Dortmund!

 |  18:32
Thomas Tuchel continuă proiectul lui Klopp la Borussia Dortmund!

Florentin Dincă

Thomas Tuchel, fost antrenor al echipei FSV Mainz (2009-2014), va prelua din vară banca tehnică a formaţie Borussia Dortmund, a anunţat gruparea germană pe site-ul oficial. “Galben-negrii” vor rămâne la finalul sezonului fără creatorul Jurgen Klopp, cel care şi-a anunţat plecarea de la echipă, cu trei ani înainte să-I expire înţelegerea.

"Borussia Dortmund l-a numit antrenor pe Thomas Tuchel, începând din 1 iulie 2015, tehnicianul de 41 de ani semnând un contract pe trei sezoane. Clubul îl va prezenta pe noul antrenorul la finalul actualului sezon şi speră ca publicul să înţeleagă că niciuna dintre părţi nu va mai face vreun comentariu pe acest subiect până la data respectivă", a scris clubul Borussia Dortmund pe site-ul său oficial.

Tuchel, în vârstă de 41 de ani, a fost recomandat la echipa de “Signal Iduna Park” chiar de către Klopp, ambii pregătind pe Mainz. Noul antrenor al lui Dortmund este văzut un tactician desăvârşit, care lucrează foarte bine cu jucătorii tineri. În 182 de meciuri pe banca lui Mainz, a bifat 72 de victorii, 46 de remize şi 64 de eşecuri. 

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE