2020-05-25 18:57

TRĂDARE la nivel înalt. BĂLGRĂDEAN a semnat cu CFR Cluj!

 |  13:31
TRĂDARE la nivel înalt. BĂLGRĂDEAN a semnat cu CFR Cluj!

Bombă la nivel înalt în Liga 1. Portarul lui FCSB Cristian Bălgrădean s-a înţeles cu rivala la titlu CFR Cluj. Șocat, Gigi Becali a crezut inițial a crezut că este o glumă, însă apoi, când goalkeeperul i-a confirmat informația, a trecut la acuze grave la adresa acestuia. Cel poreclit “Pufi” este acuzat că a gafat intenționat la golul doi în meciul cu Botoșani, scor 2-2, indirect ajutând în lupta la titlu pe CFR Cluj, viitoarea sa destinație.

Bălgrădean era în ultimele șase luni de contract cu FCSB și putea semna cu orice club, însă în regulamentul competiției fotbalistice de la noi se spune că acesta ar fi trebui să-și comunice opțiunea clubului de care aparținea până în vară. Nu a făcut-o decât după ce s-a înțeles cu CFR, dar nici nu riscă decât o amendă de 1.000 de euro.

Interesant este că Bălgrădean este impresariat de Dragoș Sârbu, “locotenentul” fraților Ioan și Victor Becali, verii lui Gigi Becali. În Gruia, portarul va avea un salariu de 25.000 de euro pe lună, el primind și 100.000 de euro la semnătură.

"Nu e chiar atât de simplu, nu e ştire bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaşte şi mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă şi l-am sunat pe el. 'Da, nea Gigi, am semnat!' I-am zis 'Bă, băiatule, eşti nebun? Trebuia să anunţi'. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoşani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândeşti la CFR, să ia campionatul. Mi-a zis că i-a fost ruşine. Cum să îţi fie ruşine, mă, să îmi spui? Să i-o dai pe tavă, să bage ăla mingea în poartă nu ţi-a fost ruşine? Clubul poate să îl contacteze, dar face o înştiinţare în prealabil. Ai voie să semnezi cu el, înştiinţându-mă. Tu nu mă înştiinţezi, semnezi cu el, o fi luat şi o sumă la semnătura...direct mită, cum ar veni. Am vorbit cu un avocat, nu mai vreau să fac asta. E foarte grav, nu îmi vine să cred. Tu aperi cu Botoşani când erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemulţumire, nu e vorba de aşteptat, de ce nu ai anunţat când ai semnat? De ce ai apărat cu Botoşani? Dacă voiam să prelungim contractul, îi spuneam, nu am avut intenţia asta. Aici vorbim de un portar care a apărat cu Botoşani când a semnat cu CFR şi care a luat un gol pe care i l-a pus pe tavă. Aici vorbim de viciere de rezultat. 100% nu va fi în play-off. I-am zis să îşi ia catrafusele şi să se ducă la el acasă. 'Tu ai apărat cu Botoşani, la revedere!'. Să ţin spionul în casă?", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Cristi Bălgrădean a mai evoluat în cariera sa la Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova şi Concordia Chiajna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE