2020-07-02 19:38

UPDATE Tragedie în timpul meciului Dinamo-Viitorul: dinamovistul Ekeng a decedat

 |  23:09
UPDATE Tragedie în timpul meciului Dinamo-Viitorul: dinamovistul Ekeng a decedat

Clipe de coșmar în Ştefan cel Mare: dinamovistul Ekeng s-a prăbuşit pe teren fără să fi fost lovit de vreun adversar la doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren, mijlocaşul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în aut, realizând că este vorba de o problemă gravă. Ambulanţa a pătruns imediat pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca apoi să îl transporte la Spitalul de Urgenţe. Meciul s-a continuat, dar la final dinamoviștii și Mircea Rednic s-au prăbușit pe teren în lacrimi.

UPDATE 23.35

Patrick Ekeng nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a decedat la Spitalul de Urgenţă, acolo unde 10 doctori au încercat să îi salveze viaţa.

UPDATE 23.30

Din informaţiile ProSport, la ora 22:50, pe fişa lui Ekeng scria şoc cardiogen, o boală cardiacă, o stare metabolică care are la bază sistarea circulaţiei sângelui prin oprirea inimii către organele vitale: creier, rinichi și mai ales creierul.

Ekeng a ajuns la spital, iar medicii le-au transmis jurnaliştilor că nu pot da pentru moment informaţii suplimentare. Comunicarea se va face prin intermediul purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţe. 10 medici încearcă să îl resusciteze pe Ekeng, dar situaţia acestuia nu s-a îmbunătăţit.

Claudiu Niculescu, invitat la emisiunea Fotbal Club, la Digi Sport: "În continuare tremur... Am informații din interior. În continuare nu răspunde manevrelor de resuscitare, este foarte grav. Manevrele au început de când a fost urcat în ambulanță și au continuat și la spital".

În vârstă de 25 de ani, Ekeng a evoluat ultima oară pentru clubul spaniol Cordoba CF, pentru care a adunat 14 meciuri şi a marcat un gol în Primera Division. Patrick Claude Ekeng Ekeng şi-a început cariera în Europa la clubul francez Le Mans şi a mai jucat pentru Rodez (Franţa) şi Lausanne (Elveţia).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-06

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE