2020-08-04 14:52

Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor are loc luni, de la ora 13.00

 |  16:53
Tragerea la sorţi pentru optimile Ligii Campionilor are loc luni, de la ora 13.00

Florentin Dincă

Mircea Lucescu și Șahtior Donețk sunt iar în optimile de finală ale Ligii Campionilor. De data aceasta, “minerii” s-au calificat fără emoții dintr-o grupă facilă, cu FC Porto, Athletic Bilbao și BATE Borisov. Înaintea tragerii la sorți a optimilor, care va avea loc luni de la ora 13.00, reputatul tehnician roman își face calcule peste calcule cu ce adversar ar fi bine să pice în această fază a competiției. Însă cum norocul nu a fost un aliat de nădejde în astfel de cazuri pentru Il Luce, sorții i-ar putea hărăzi din nou un oponent de calibru ca Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen sau Chelsea.

Regulile tragerii la sorți sunt extrem de clare și totodată unele foarte simple. Cele 16 echipe echipe calificate în această fază a competiției au fost distribuite în două urne. Din prima vor face parte formațiile care au câștigat grupele, iar în urna a doua au intrat echipele care au terminat pe pozițiile secunde în grupe. Practic, o echipă din prima urnă va întâlni o echipă din cealaltă urnă. Nu se vor putea încleșta echipele care au făcut parte din aceeași grupă în prima fază a competiției. La fel cum şi două echipe din aceeași țară nu se vor putea afla față în față în optimile de finală.

“Nu pot să spun îmi doresc. Toate echipele din această fază a competiției sunt la fel de puternice, dar ținând cont de faptul că echipele germane nu pot să se întâlnească acum între ele, eu cred că vom ajunge să jucăm cu o echipă germană, ori Dortmund, ori Bayern. Toată lumea se gândește la AS Monaco, că ar fi cea mai accesibilă, dar hai să îi lăsăm pe ceilalți să se gândească, eu mă gândesc la altcineva. La Real Madrid, la Barcelona, eu mă gândesc la alte echipe. Chiar și cu Chelsea mi-aș dori să joc. Când ajungi la nivelul acesta nu mai sunt echipe slabe. Am uitat-o pe Atletico Madrid, și cu ei ar fi foarte dificil de jucat”, a spus la DigiSport Mircea Lucescu.

URNA 1

Atletico Madrid

Real Madrid

AS Monaco

Borussia Dortmund

Bayern Munchen

Chelsea

Porto

Barcelona

URNA 2

Juventus

Basel

Bayer Leverkusen

Arsenal

Manchester City

PSG

Schalke

Şahtior


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE