2020-07-04 13:17

Transfer de criză. Diego Fabbrini a semnat pe trei ani cu Dinamo

 |  13:47
Transfer de criză. Diego Fabbrini a semnat pe trei ani cu Dinamo

Mijlocaşul italian Diego Fabbrini, în vârstă de 29 de ani, fost la FC Botoşani şi pentru doar 10 meciuri în această vară la ŢSKA Sofia, a efectuat vizita medicală şi a semnat pe trei ani cu Dinamo Bucureşti. El vine din postura de jucător liber de contract şi va încasa un salariu de 10.000 de euro lunar la trupa alb-roşie.

"Dinamo a fost clubul care mi-a plăcut cel mai mult de-a lungul timpului. Apoi, pentru că e unul din cluburile cele mai mari şi mai importante din România. Am plecat de la ŢSKA Sofia şi-mi doream să ajung la un alt club important. Aşa că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru mine şi pentru familia mea. Clar, e într-o situaţie dificilă însă, cred că este timp, din fericire, şi avem nevoie doar să câştigăm câteva meciuri şi apoi situaţia se va îndrepta. Le mulţumesc fanilor pentru că mulţi mi-au trimis mesaje. Sunt pur şi simplu fericit că mă aflu aici şi am să încerc să fac totul pentru a câştiga cât mai multe partide", a declarat Fabbrini pentru Telekom Sport.

În această vară, Fabbrini a plecat de la FC Botoşani, a refuzat-o pe Dinamo, şi a semnat cu ŢSKA Sofia, dar şi-a reziliat contractul cu gruparea bulgară după scurt timp. "A fost o experienţă bună, la o echipă importantă. M-am înţeles bine cu coechipierii, nu am avut probleme. A fost, să spun aşa, mai mult o problemă personală motivul pentru care am decis să revin în România. Eu ca individ mă gândesc la confort. Atât al meu, cât şi al familiei mele. Nu am avut probleme de adaptare. Pur şi simplu nu am fost fericit sută la sută", a mai precizat el.

CV Diego Fabbrini

Născut la San Giuliano Terme, pe 31 iulie 1990, Diego Fabbrini a evoluat în acest sezon competiţional la ŢSKA Sofia şi a adunat cinci meciuri în campionat şi şase în tururile preliminare ale Ligii Europa pentru clubul bulgar. Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall, Birmingham City, Middlesbrough, Spezia, Oviedo, FC Botoşani şi ŢSKA Sofia sunt echipele la care a evoluat Diego Fabbrini.

O selecţie are Fabbrini pentru prima reprezentativă a Italiei în urmă cu şapte ani, în mandatul lui Cesare Prandelli, când a evoluat în meciul amical contra Angliei. 12 meciuri şi un gol are Fabbrini pentru naţionala sub 21 de ani a Italiei.

29 de partide a jucat Fabbrini în prima ligă a campionatului italian (3 goluri şi două pase decisive) pentru Palermo şi Udinese. În Serie B, pentru Empoli, Siena şi Spezia, a evoluat 85 de meciuri şi 5 goluri.

83 de meciuri, 6 goluri şi 6 pase decisive a adunat Fabbrini în Championship, liga secundă a campionatului englez, pentru Watford, Millwall, Birmingham City şi Middlesbrough. 17 partide şi un gol are Fabbrini pentru Oviedo în liga a două spaniolă.

Cinci goluri şi cinci pase decisive are Fabbrini în 31 de meciuri disputate în Liga I, sezonul trecut, pentru FC Botoşani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE