2019-05-26 08:09


Transfer total NEAŞTEPTAT făcut de Hagi la Viitorul. Ce o fi văzut Regele la el?

 |  14:17
Transfer total NEAŞTEPTAT făcut de Hagi la Viitorul. Ce o fi văzut Regele la el?

Patronul şi antrenorul echipei FC Viitorul, Gică Hagi, a anunțat că l-a transferat pe Rivaldinho, atacant care n-a dat satisfacţie la Dinamo, dar nici în Bulgaria, la Levski Sofia. Ce o fi văzut Regele la brazilian numai el ştie, până acum, cifrele vârful cariocas în cariera sa fiind de-a dreptul ridicole.

“Am luat un fundaș central de picior stâng, care a jucat în primele două ligi în Olanda, a jucat la un nivel formativ la un club foarte mare, a fost și căpitan de echipă (n.r. – Bas Kuipers). Sperăm să ne ajute, să se adapteze la noi. L-am luat pe Eric pentrui că are calitate. Normal că ritmul este altul, îi trebuie timp să se obișnuiască, dar nu o să-l presăm, dar are personalitate și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Târcoveanu e tânăr, l-am luat și pe Rivaldinho. Încercăm să fim mai competitivi, dar am luat ca să avem și alternative. Pot exista și plecări, mai ales în această perioadă de transferuri. Pe Rivaldinho l-am luat împrumut cu drept de cumpărare. A ajuns azi în cantonament”, a spus Gică Hagi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-14

TAGURI: hagi, transfer, viitorul, rivaldinho
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CREDIT LAND
15 Ian 2019

Salut, Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă achita facturile, aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite domenii specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Credit Land oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 2%. Capitalul și procesul de creditare sunt sigure, autentice și 100% garantate și garantate. Vă interesează să ne contactați prin e-mail; (creditlandloans@gmail.com) Email: creditlandloans@gmail.com
Random imageUltimele stiri