2020-08-04 15:10

Transferul lui Neymar. Barcelona plăteşte o amendă de 5,5 milioane de euro

 |  09:48
Transferul lui Neymar. Barcelona plăteşte o amendă de 5,5 milioane de euro

Clubul de fotbal Barcelona va plăti o amendă în valoare de 5,5 milioane de euro în urma transferului brazilianului Neymar, de la Santos în 2013, notează BBC, citat de Mediafax. Preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, a afirmat că a fost "o greşeală privind planificarea fiscală" în privinţa transferului jucătorului.

Barcelona a fost acuzată de evaziune fiscală. De asemenea, Neymar şi tatăl său sunt investigaţi pentru evaziune fiscală, faptă negată de către cei doi.

"Am fost nevoiţi să acceptăm plata unei amenzi în valoare de 5,5 milioane de euro, din cauza unei greşeli făcute în 2011 şi 2013 privind planificarea fiscală înainte de oficializarea transferului lui Neymar. Este mai bine să acceptăm această înţelegere decât să continuăm cu starea de incertitudine care planează de mult timp deasupra cazului Neymar", a precizat Josep Maria Bartomeu.

În 2014, clubul de fotbal Barcelona a făcut o plată fiscală voluntară în valoare de 13,5 milioane de euro, după ce a fost acuzat de fraudă fiscală în urma acelui transfer. Clubul a negat orice ilegalitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE