2020-05-31 13:25

TRANSFERURI. Dinamo a ratat principala ţintă

 |  16:38
TRANSFERURI. Dinamo a ratat principala ţintă

Florentin Dincă

Dinamo are gânduri mari în 2017, poate chiar la titlu, sau măcar la un trofeu, însă jucătorii nu se înghesuie să vină în Ştefan cel Mare. Principala ţintă a “câinilor” în materie de transferuri în această iarnă a semnat cu altă echipă, deşi discutase cu oficialii roş-albi şi şi-a dat acordul să joace pentru Dinamo.

TRANSFERURI. Dinamo a ratat principala ţintă
zoom
Mihai Răduţ, liber de contract după despărţirea de Hatta Club, din Emiratele Arabe Unit, a ales să semneze cu Lech Poznan, din Polonia, echipă care l-a dorit şi în urma cu şase luni. A parafat o înţelegere până în vară, iar dacă totul va fi ok, contractul va fi prelungit pe încă trei sezoane. Salariul oferit de polonezi a fost net superior celui cu dat de Ionuţ Negoiţă, astfel că Răduţ n-a stat pe gânduri.

TRANSFERURI. Dinamo a ratat principala ţintă
zoom
"Sunt foarte fericit că pot să joc pentru Lech. În vară am fost aproape să ajung aici, dar nu s-a întâmplat, în cele din urma. E o echipă foarte frumoasă, iar în tribune atmosfera este excelentă. E un pas important în cariera mea. Îmi place să joc în echipe ofensive, care pun presiune pe adversari. Sper să avem succes, să câştigăm cât mai multe meciuri", a spus Răduţ într-un mesaj pe contul de Twitter al lui Lech Poznan.

Lech Poznan ocupă locul 5 în clasamentul primei ligi din Polonia, după 20 de etape, cu 32 de puncte, la şapte în spatele liderului Jagiellonia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE