2020-08-04 14:54

Tricoul stelistului Tamaş, de vânzare la fan-shop-ul Dinamo

 |  17:01
Tricoul stelistului Tamaş, de vânzare la fan-shop-ul Dinamo

Gabi Tamaş a fost unul dintre copiii teribili ai lui Dinamo în anii 2000, însă nu de mult a trădat şi a semnat cu rivala Steaua. Şi totuşi Tamaş a revenit în aceste zile în Ştefan cel Mare. Nu el în persoană, ci tricoul purtat de el în “Groapă”, cu numărul 30, care este comercializat fără nici un fel de problemă la fan-shop-ul din incinta stadionului Dinamo. Deci, tricoul rivalului Gabi Tamaş poate fi achiziţionat de fanii dinamovişti chiar din curtea proprie.

Daca tricourile oficiale ale echipei roş-albe sunt scoase la vânzare la hotelul din sudul Capitalei pe care îl deţine Ionuţ Negoiţă cu fratele său Robert, la arena dinamovistă sunt comercializare alte tricouri şi suveniruri pentru suporteri. Magazinul de la stadion este deţinut de fostul şef al clubului, Nicolae Badea, care a scos la vânzare tricouri mai vechi, sub brandul altului producător de echipament sportiv.

Tricoul stelistului Tamaş, de vânzare la fan-shop-ul Dinamo
zoom

Povestea cu tricoul lui Tamaş este un nou episod în “lupta de gherilă” pe care Ionuţ Negoiţă şi Nicolae Badea o duc pentru revendicarea siglei clubului de fotbal. Nu mai departe de acum aproximativ trei săptămâni, Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, deţinută de Nicolae Badea, fostul acţionar din Ştefan cel Mare, a trimis o somaţie grupării SC Dinamo 1948 SA, patronate de Ionuţ Negoiţă, ca în termen de cinci zile să înceteze utilizarea mărcii Dinamo, a domeniului www.fcdinamo.roşi a instalaţiei de nocturnă de la baza sportivă de la Săftica. Notificarea a venit la doar două zile după ce Negoiţă decisese să deschidă la parterul hotelului său un magazin care vinde produse înregistrate cu marca Dinamo, şi asta deoarece Badea deţine în continuare palmaresul, stema și sigla lui Dinamo. Deocamdată, dar nu pentru mult timp, jucătorii şi oficialii echipei actuale a lui Dinamo, deţinută de Negoiţă, mai pot purta stema cu cei doi câini pe tricouri, la meciuri sau la diverse acțiuni, dar noul magazin îi este interzis să mai comercialize obiecte cu respectiva siglă. În cazul în care Negoiţă nu va respecta notificarea, Badea este decis să interzică de tot folosirea siglei de către actuala echipă.

Magazinul de prezentare de la stadionul Dinamo, care îi aparţine lui Badea, a încercat să-i determine pe cei de la Nike, actualul sponsor tehnic al lui Dinamo, să-i comercializeze produsele în această locaţie. Fără nici un rezultat. S-au reorientat apoi spre Lotto, fostul sponsor tehnic al echipei, care de mai mule zile a branduit magazinul şi a început să vândă produse cu sigla Dinamo.

În urmă cu o săptămână, Tribunalul Bucureşti hotăra instituirea sechestrului asigurator asupra acţiunilor deţinute la Dinamo de către Ionuţ Negoiţă. Şi asta din cauza unei datorii de două milioane de euro pe care actualul acţionar majoritar din Groapă o avea la Nicu Badea, încă din 2013, în momentul în care Negoiţă a cumpărat cele 30% din acţiunile lui Badea. Sentinţă nu e definitivă, ea poate fi atacată cu apel.

Reacţia de la acea vreme a lui Negoiţă

 “Este o evidentă încercare de a destabiliza clubul instrumentată de domnul Badea. FC Dinamo 1948 SA are, conform actului constitutiv, dreptul de folosire  a însemnelor, culorilor şi a siglei pe termen nelimitat, iar în ceea ce priveşte activitatea de comercializare a produselor cu însemnele clubului, domnul Badea nu deţine drepturi exclusive de folosire a mărcii, lucru ce poate fi verificat simplu la OSIM. Iar situaţia site-ului fcdinamo.ro şi a instalaţiei de nocturnă de la Săftica e un amănunt care va fi reglementat. Mai mult decât atât, oricine are dreptul de a redacta notificări, acest lucru neînsemnând că respectivele notificări sunt executorii înainte ca o instanţă competentă să pronunţe pe speţele invocate o hotărâre definitivă şi irevocabilă", se arată într-un comunicat dat de departamentul de comunicare al clubului Dinamo.

Tamaş, în alb-roşu

Tamaş, ajuns la 33 de ani, a jucat în tricoul “câinilor” în trei trei perioade: 2002-2003, în 2005 și între august 2008 și decembrie 2009. În total, pentru formaţia alb-roşie, el a bifat 80 de meciuri și a marcat 4 goluri. Trei trofee a adunat Tamaş cu echipa din Ştefan cel Mare, două Cupe ale României şi o Supercupă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE