2020-07-03 17:02

Trimis la echipa a doua, golgheterul Harlem Gnohere vrea să plece cât mai repede de la Dinamo şi din România. “Nu există nici o şansă să-mi prelungesc contractul”

 |  18:50
Trimis la echipa a doua, golgheterul Harlem Gnohere vrea să plece cât mai repede de la Dinamo şi din România. “Nu există nici o şansă să-mi prelungesc contractul”

Aventura lui Harlem Gnohere la Dinamo se va încheia cât de curând. Trimis să se antreneze cu juniorii de la echipa a doua, pentru că n-a vrut să-şi extindă contractul scadent în vara viitoare, vârful francez a rămas dezgustat de această decizie a conducerii şi a luat hotărârea fermă de a nu-şi prelungi înţelegerea şi să plece cât mai repede de la echipă şi România. Dacă nu se va putea în această toamnă-iarnă, golgheterul din sezonul trecut al “câinilor” va părăsi sigur haita la sfârşitul campionatului.

Ionuţ Negoiţă şi Ioan Andone au încercat să pună presiune pe francez trimiţându-l la echipa a doua, sperând că acesta se va speria şi va accepta prelungirea contractului propus de creditorul clubului din Ştefan cel Mare. Contract pe trei ani, 10.000 de euro pe lună, plus alţi 5.000 de euro din diferite bonusuri de goluri şi performanţe, a fost propunerea lui Negoiţă. Refuzată însă de Gnohere, care şi-a dorit iniţial 20.000 de euro lunar, sumă fixă, ulterior reducându-şi pretenţiile la 18.000 de euro pe lună. Francezul forţează şi el nota, ştiind că în această iarnă poate semna cu oricine din postura de jucător liber, iar viitorul său club îi poate echipa salariul solicitat, plus o sumă consistentă la semnătură. În momentul de faţă, vârful dinamovist este remunerat în Ştefan cel Mare cu 5.000 de euro lunar.

“Nu există nicio șansă să semnez prelungirea contractului, indiferent de ce s-ar întâmpla, pentru mine Dinamo este un capitol încheiat. Nu mă gândesc decât să plec din România ca să pot juca fotbal liniștit. Și famlia mea a avut de suferit pentru că s-au întâmplat anumite lucruri. Totul se întâmplă din cauză că nu am semnat prelungirea contractului. Dar am vrut să văd ce se întâmplă, ce ofertă îmi vor face, și am decis să nu continui pentru că sunt lucruri greu de acceptat. Dinamo este un club pe care l-am apreciat chiar din momentul în care am venit aici, care m-a ajutat să vin în România, dar acum ar trebui să mă înțeleagă și pe mine și dacă nu semnez contractul să nu mă trimită la echipa a doua. Este prima dată când mi se întâmplă așa ceva de când joc fotbal", a spus la Dolcesport Harlem Gnohere. Atacantul este împăcat cu ideea că nu prea are încotro, fiind legat de Dinamo până în vara viitoare, şi va încerca să se antreneze cât mai bine la echipa secundă pentru a putea intra din nou în vederile lui Ioan Andone la prima echipă. "Totul este ok, mai puțin ceea ce s-a întâmplat ieri. Dar eu sunt în regulă, nu îmi rămâne decât să muncesc din greu pentru a încerca să revin la prima echipă. Nu credeam că se va ajunge aici”.

Supărat că n-a fost lăsat să plece, ca Anton şi Mevlja

Harlem Gnohere a avut câteva oferte tentante în această vară, din ţările arabe, Rusia, Spania, Belgia şi chiar de la Steaua, însă suma cerută pe el, 1.000.000 de euro, i-a descurajat pe posibilii cumpărători. Francezul este mâhnit că oamenii că Negoiţă nu l-a lăsat să se transfere, aşa cum a procedat cu foştii căpitani Paul Anton şi Miha Mevlja. Primul a fost împrumutat cu opţiune de cumpărare la Getafe, în timp ce internaţionalul sloven a fost vândut pentur 800.000 de euro în Rusia, la FK Rostov.  ”Au avut ocazia să mă transfere. Așa cum unii jucători au primit șansa de a pleca, precum Anton sau Mevlja la cluburi importante din Spania și din Rusia, puteau să mă înțeleagă și pe mine. Am 28 de ani, vreau să am șansa să evoluez într-un campionat precum cel al Spaniei”, a încheiat atacantul francez.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE