2020-08-10 22:28

UEFA decide pe 17 martie dacă amână sau nu EURO 2020

 |  16:39
UEFA decide pe 17 martie dacă amână sau nu EURO 2020

În contextul pandemiei de coronavirus, forul fotbalistic european va decide în cadrul unei şedinţe programate la 17 martie dacă va amâna sau nu Campionatul European 2020, competiţie care este programată să se desfăşoare în România şi alte 11 ţări europene în perioada 12 iunie - 12 iulie.

"Ca urmare a deciziei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii de a declara infecţia COVID-19 pandemie, UEFA a solicitat o întâlnire cu toţi actorii din fotbalul continental. Marţi, 17 martie, reprezentanţii UEFA vor avea discuţii prin videoconferinţă cu conducătorii tuturor celor 55 de asociaţii naţionale, cu reprezentanţii cluburilor europene şi ai FIFPro pentru a găsi soluţii la situaţia actuală. Se va discuta despre situaţia competiţiilor internaţionale de pe continent, inclusiv EURO 2020. Mai multe informaţii şi eventuale decizii vor fi oferite de UEFA la finalul acestor dezbateri", informează, joi, Federaţia Română de Fotbal.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. EURO 2020, ediţie aniversară care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European, se va desfăşura în perioada 12 iunie - 12 iulie în 12 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Bilbao (Spania).

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică în urma barajului de Liga Naţiunilor, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-12

In legatura cu acest articol...

FRF a suspendat până pe 31 martie toate competiţiile fotbalistice interne

Liga Campionilor şi Liga Europa, SUSPENDATE din cauza pandemiei de CORONAVIRUS
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE