2020-05-29 11:04

UEFA. Fanii și-au ales echipa ideală a anului 2014

 |  17:10
UEFA. Fanii și-au ales echipa ideală a anului 2014

Florentin Dincă

Aproape opt milioane și jumătate de fani au votat pe site-ul forului european componența echipei ideale a anului 2014. Din ea fac parte, pe lângă nelipsiții Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, cinci jucători de la Bayern Munchen (n.r – Toni Kroos s-a transferat în toamnă la Real Madrid), unul singur de la finalista Ligii Campionilor, Atletico Madrid, unul de la PSG, plus Sergio Ramos și Angel Di Maria, transferat în vară de la Real Madrid la Manchester United.

Interesant este că, în lupta acerbă dintre Ronaldo și Messi, atacantul lusitan de pe Santiago Bernabeu a strâns cele mai multe voturi din partea internauților microbiști.

ECHIPA ANULUI 2014 (4-3-3)

Manuel Neuer (Bayern Munchen) - Philipp Lahm (Bayern Munchen), Sergio Ramos (Real Madrid), Diego Godin (Atletico Madrid), David Alaba (Bayern Munchen) - Arjen Robben (Bayern Munchen), Toni Kroos (Bayern Munchen/Real Madrid), Angel Di Maria (Real Madrid/Manchester United) - Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain).

Mai trebuie remarcat faptul că suedezul Zlatan Ibrahimovic și austriacul David Alaba nu au fost prezenți cu naționalele lor la Cupa Mondială de vara trecută din Brazilia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE