2020-02-21 14:40

UEFA ne-a iertat. Doar un sector al Arenei Naționale va fi închis la meciul cu Irlanda de Nord

 |  18:26
UEFA ne-a iertat. Doar un sector al Arenei Naționale va fi închis la meciul cu Irlanda de Nord

Florentin Dincă

Chiar dacă după toate evenimentele reprobabile la care s-au dedat suporterii români la ultimele meciuri ale echipei naționale drumurile duceau către o suspendare a terenului propriu la meciul cu Irlanda de Nord, și mai precis meci cu porțile închise, UEFA ne-a iertat, pentru ultima dată, iar meciul cu liderul grupei din preliminarii se va disputa cu doar un sector închis din Arena Națională.

Federația Română de Fotbal a fost amendată cu 32.000 euro şi a primit un ultim avertisment, care se întinde pe durata a unui an. La prima abatare însă, tricolorii lui Anghel Iordănescu vor evolua cu tribunele goale.

Norocul nostru cel mare este că românii au fost judecați de forul mondial pentru incidentele din tribune, petarde și fumigene, nu și pentru scandări rasiste și xenofobe, acolo unde au fost încadrați cei 3.000 de fani maghiari prezenți la meciul dirtect dintre cele două formații de acum o lună pe Arena Națională.

Federaţia Nord-Irlandeză de Fotbal a fost informată de UEFA că fanii îşi pot cumpăra bilete în vederea meciului cu România, programat la Bucureşti, la 14 noiembrie, în preliminariile Euro-2014. "Corpul de Disciplină, Etică şi Control al UEFA a luat o decizie privind meciul România - Ungaria, din 11 octombrie. Astfel, UEFA a informat federaţia nord-irlandeză că nu va exista un impact în cazul fanilor care vor să asiste la meciul cu România din 14 noiembrie. Biletele pentru meci vor fi puse în vânzare online luni, 3 noiembrie, urmând ca federaţia să aibă confirmarea forului român cu privire la alocarea biletelor", se arată pe site-ul oficial al federaţiei nord-irlandeze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-31Parerea ta...

RARES
03 Noi 2014

nu gasesc
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE