2019-12-15 20:54

UEFA NU SE JOACĂ. Mirel Rădoi a fost suspendat din cauza lipsei licenţei PRO şi nu va sta pe bancă la meciul cu Rosenborg

 |  13:48
UEFA NU SE JOACĂ. Mirel Rădoi a fost suspendat din cauza lipsei licenţei PRO şi nu va sta pe bancă la meciul cu Rosenborg

Florentin Dincă

Dacă în Liga 1, FRF şi LPF îl cocoloşeşte pe Mirel Rădoi, cel care nu are licenţă de antrenor, şi totuşi el poate antrena Steaua din funcţia de director sportiv, UEFA nu se joacă în astfel de cazuri şi a luat atitudine. Forul european l-a suspendat pe antrenorul Stelei, astfel că el nu mai poate sta pe banca tehnică la dubla cu Rosenborg, şi eventual la meciurile ulterioare din Europa League ale Stelei, în cazul în care campioana României se califică în grupe.

Mai mult decât atât, clubul roş-albastru a primit o amendă drastică în urma acestei "ilegalităţi", şi anume 50.000 de euro.

La dubla cu Trencin şi Partizan Belgrad, la conferinţele de presă de dinaintea meciurilor şi după meciuri a venit în faţa jurnaliştilor Massimo Pedrazzini, antrenorul principal din acte al Stelei. Însă, în timpul meciurilor, Mirel Rădoi a fost cel care s-a comportat ca antrenor principal, fapt observat şi taxat acum de UEFA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE