2020-07-13 07:18

ULTIMA ORĂ: Bogdan Andone și-a anunțat DEMISIA de la FCSB

 |  23:59
ULTIMA ORĂ: Bogdan Andone și-a anunțat DEMISIA de la FCSB

Bogdan Andone și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al echipei FCSB, la conferința de presă susținută după înfrângerea cu Alashkert, scor 2-3, în a doua manșă a turului doi preliminar al Europa League.

Bogdan Andone a anunțat, după calificarea chinuită în turul al treilea preliminar că renunță la echipă. Bogdan Andone a făcut anunțul la conferința de presă.

”Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulțumesc jucătorilor. Am avut o relație extraordinară cu ei. Vreau să aibă încrdere că păt ajunge în Europa League. Știți dumneavoastră care sunt deciziile pe care le iau eu sau pe care le iau antrenorii de la FCSB. Nu am vrut să iau aceaastă decizie înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci important pentru club”, a spus Andone, la conferința de presă, conform Digisport. 

"Îmi place să decid eu. Știam care e situația, dar e echipa patronului și deciziile le ia doar dânsul. A fost o experiență extraordinară, cu care nu mă voi mai întâlni", a mai spus Bogdan Andone. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE