2019-11-21 08:31

ULTIMA ORĂ: Mihai Stoica a PLECAT de la FCSB. Reacția lui Gigi Becali

 |  22:14
ULTIMA ORĂ: Mihai Stoica a PLECAT de la FCSB. Reacția lui Gigi Becali

Gigi Becali (61 de ani) a anuţat că Mihai Stoica, managerul general al FCSB, se va retrage pentru o perioadă de la echipa sa, FCSB. Totul s-a întâmplat la solicitarea lui MM Stoica.

În ciuda deciziei acestuia, Becali îl aşteaptă, în continuare, să revină la echipă. În plus, Stoica va primi o primă în cazul în care vicecampioana se va califica în grupele Europa League: ”MM a plecat. Nu o putem numi demisie. A spus că o perioadă vrea să se retragă. Vrea linişte. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să se ducă, să facă ce vrea. El nu vrea. Eu i-am spus că o să facem ca acum 10-12 ani.

Nu se duce, o să îl sun peste o lună ca să îi dau primă de calificare în grupe. A început să râdă. Nu se schimbă nimic între noi, prietenia noastră. Vrea o perioadă de linişte”, a spus Becali, la Digi Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Mihai a uitat de Mihai Totul a fost bine şi frumos la Steaua până când Mihai Stoica a ieşit din închisoare. La telefon, fraţia cu Reghe mergea ca unsă, însă între cei doi treaba stă aproape pe dos. De fapt între cei trei, pentru că în ecuaţie intră şi soţia antrenorului, Anamaria. De curând, Meme a lansat un atac cu bătaie lungă
29 Mai 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE