2020-08-08 06:11

O eroare a unui laborator medical a produs HAOS în fotbalul bulgar

 |  18:46
O eroare a unui laborator medical a produs HAOS în fotbalul bulgar

Un laborator medical din Bulgaria a greșit declarând negativ un jucător infectat cu Covid-19 înainte de un meci. Rezultatul a fost unul de-a dreptul catastrofal: a contaminat 3 coechipierii şi, paradoxal, alți 16 jucători de la echipa adversă.

Înainte de meciul dintre echipele Ţarsko Selo şi Cerno More Varna, laboratorul unde s-au efectuat testele a anunţat că niciun eşantion nu este pozitiv, scrie News.r. Astfel, la meciul de joi, cei de la Ţarsko Selo l-au titularizat pe fundaşul Martin Kavdanski. Însă, acesta era infectat cu Covid-19 şi laboratorul şi-a dat seama de eroare doar după meci.

Clubul Ţarsko Selo a anunţat că alţi trei jucători au fost testaţi pozitiv, iar presa locală a precizat că şi proprietarul echipei, Stoyne Manolov, a contractat coronavirusul.

Cerno More Varna, care s-a impus în acest meci cu 4-1, a precizat că 16 cazuri au fost detectate în cadrul clubului, persoanele fiind plasate în carantină. 

"Am anunţat comisia medicală şi serviciul sportiv şi tehnic al federaţiei şi aşteptăm instrucţiunile", a precizat clubul, care a subliniat că este pregătit să joace următorul meci cu juniorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE