2020-05-25 15:26

Un nou atac al lui Gigi Becali la adresa lui Contra: "M-a lăsat fără cuvinte, E inacceptabil, inadmisibil"

 |  14:47
Un nou atac al lui Gigi Becali la adresa lui Contra: "M-a lăsat fără cuvinte, E inacceptabil, inadmisibil"

Gigi Becali a calificat drept “inaccptabil şi inadmisibil” faptul că selecţionerul Cosmin Contra l-a înjurat pe George Puşcaş după ce atacantul a ratat un penalty cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020. Latifundiarul din Pipera îl vrea de mai mult timp demis pe Contra din funcţia de selecţioner, din cauză că acesta nu îi convoacă mai mulţi jucători de la FCSB la naţională.

”Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri aşa. Nici nu ştiu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci aşa ceva. Cum să faci aşa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Aşa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate aşa ceva”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Întrebat dacă ar trebui să mai rămână Contra la echipa naţională, Gigi Becali a răspuns: ”Dacă v-am zis că nu se poate aşa ceva. Nu ai cum să faci aşa ceva. Federaţia ştia că face aşa ceva.. poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm, dar....Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. ”Bă, nea Gigi, că de ce...” şi nu mai vreau să zic, dar aşa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci aşa ceva. Este inadmisibil”, a mai afirmat Gigi Becali.

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. După meci, selecţionerul Cosmin Contra şi-a cerut iertare că l-a înjurat pe Puşcaş după ratarea loviturii de la 11 metri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE