2020-08-10 12:00

OFICIAL. Undă verde pentru reluarea LIGII 1

 |  15:42
OFICIAL. Undă verde pentru reluarea LIGII 1

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că de la 1 iunie competiţiile sportive în aer liber pot fi reluate. Atenţie, doar cele în aer liber, şi, important de ştiut, fără spectatori. Mai au de aşteptat sporturile de contact.

"În ceea ce priveşte competiţiile sportive avem şi aici o veste bună. Se vor putea relua competiţiile sportive începând din 1 iunie, dar, atenţie, pentru sporturile care se practică afară, în aer liber şi mai puţin sporturi de contact. Competiţiile sportive vor fi posibile în aer liber, mai puţin sporturile de contact şi competiţiile se vor desfăşura în această etapă fără spectatori", a declarat Iohannis.

FRF şi LPF doresc să reia Liga I la 13-14 iunie. În campionat mai trebuie să aibă loc 72 de meciuri, 24 din play-off şi 48 din play-out.

Liga I este înteruptă de la 12 martie, când FRF a decis suspendarea tuturor competiţiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-28

In legatura cu acest articol...

Jucătorii din Liga 1 s-au săturat de izolarea din cantonament: "Deja am început să ne încăierăm între noi şi nu este ok"
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE