2019-11-20 19:54

Uniţi pentru Mihai Neşu. Steaua 1986 - Steaua 2006, pe 9 mai la Sala Polivalentă

 |  16:40
Uniţi pentru Mihai Neşu. Steaua 1986 - Steaua 2006, pe 9 mai la Sala Polivalentă

Florentin Dincă

George Ogăraru nu are cum să-şi uite cel mai bun prieten, pe Mihai Neşu. “Bichonul”, aflat de cinci ani în scaunul cu rotile, după nefericitul accident de la antrenametele lui Utrecht, care l-a lăsat paralizat de la gât în jos, are nevoie de bani pentru a continua lupta grea, dar nu imposibilă, cu recuperarea.

Pentru asta, Asociaţia George Ogăraru pentru Cultură şi Sport şi CSA Steaua îi invită pe 9 mai, la Sala Polivalentă din Capitală, pe toţi cei care vor să asiste la un meci de gală, între componenţii echipei Steaua din 1986 şi Steaua 2006, semifinalişti în Cupa UEFA, şi astfel să contribuie la strângerea de fonduri pentru ajutorarea lui Mihăiţă Neşu, ajuns la 33 de ani. Partida va avea o dublă însemnătate pentru toţi suporterii roş-albaştri, deoarece, cu două zile mai devreme, se împlinesc 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua, un moment de referinţă pentru istoria fotbalului nostru. Biletele de intrare vor fi disponibile în trei categorii, cu preţuri cuprinse între 25 şi 75 de lei.

Banii strânşi vor fi direcţionaţi toţi pentru continuarea tratamentelor şi terapiilor inovatoare din SUA, pe care Mihai Neşu trebuie să le urmeze anual. Evenimentul vine ca urmarea conştientizării colective că nimeni nu poate susţine o astfel de luptă exclusiv din resurse proprii, iar organizarea unui astfel de meci este un ajutor consistent. La cinci ani de la tragicul accident, starea lui de sănătate nu a suferit din păcate modificări pozitive majore.

„M-am bucurat enorm când am fost contactat de suporterii care mi-au spus că vor să sărbătorească o zi extrem de specială pentru noi, aceea de 7 mai, printr-un eveniment dedicat lui Mihai Neşu. Încercăm, astfel, să punem umărul la accesul către cele mai bune tratamente în SUA, pentru că, aşa cum ştim cu toţii, procesul de recuperare este îndelung şi foarte costisitor, însă totodată indispensabil. Ne vedem pe 9 mai, la Polivalentă!", spune George Ogăraru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE