2020-08-10 12:20

Vești bune din Spania: Meciurile din LaLiga vor fi reluate

 |  10:00
Vești bune din Spania: Meciurile din LaLiga vor fi reluate

Prima divizie de fotbal a Spaniei se va relua pe 8 iunie, desi estimările preliminare anunțau reluarea campionatului la 12 sau 13 iunie, a anunțat premierul țării.

„Spania a făcut ceea ce trebuia să facă, iar acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să vă reluaţi multe dintre activităţile voastre zilnice. La Liga va reveni începând din 8 iunie", a declarat Pedro Sanchez.

Vineri, presa spaniolă scria că LaLiga s-ar putea relua la 12 iunie, cu derbiul FC Sevilla - Betis Sevilla, din cadrul etapei a XXVIII-a, după trei luni de pauză, un anunţ oficial urmând să fie făcut la 28 mai. 

„E ceea ce ne dorim cu toţii. Nu există o reţetă mai bună pentru restart decât un derby al Sevillei", a spus Monchi, directorul sportiv al FC Sevilla.

Înaintea confruntării directe, Sevilla ocupă locul trei în La Liga, cu 47 de puncte, în timp ce rivala din oraș, Betis, este pe 12.

Fiecare echipă va juca un meci la 72 de ore, iar competiţia s-ar încheia în acest fel la 19 iulie.

Astfel, LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga.

Jucătorii echipelor spaniole şi-au reluat antrenamentele individual, iar de săptămâna trecută au putut să se pregătească în grupuri de până la zece fotbalişti.

„Este o decizie ministerială. Era foarte important ca toate echipele să se poată antrena în aceeaşi manieră”, explica Javier Tebas, președintele Ligii Profesioniste din Spania, despre reluarea antrenamentelor în grupuri restrânse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE