2020-07-15 15:12

Vești proaste pentru Florin Andone. DIAGNOSTICUL este mai grav decât s-a crezut inițial

 |  14:52
Vești proaste pentru Florin Andone. DIAGNOSTICUL este mai grav decât s-a crezut inițial

Atacantul lui Galatasaray, Florin Andone, va lipsi cel puţin două luni de pe teren după accidentarea din meciul cu Gaziantep, astfel că el nu va mai juca în acest an. Potrivit site-ului oficial al clubului otoman, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern, așa cum se diagnosticase inițial, dar şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Andone fusese convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru ultimele meciuri din preliminariile Euro-2020, cu Suedia (15 noiembrie) şi Spania (18 noiembrie).

"Convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Spania din această lună, atacantul Florin Andone a suferit o accidentare în ultima partidă disputată pentru Galatasaray, sâmbătă. În urma examenului RMN, diagnosticul iniţial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naţionalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept şi va absenta cel puţin 2 luni – 2 luni şi jumătate, perioada estimată pentru recuperare", se arată pe site-ul FRF.

Potrivit site-ului oficial al clubului Galatasaray, Andone a suferit o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior, la genunchiul drept.

Clubul turc a precizat că internaţionalul român a început recuperarea, dar nu a menţionat nici perioada de indisponibilitate şi nici dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE