2020-08-13 00:49

Victor Piţurcă a fost reinstalat la Al Ittihad, după ce în vară fusese dat afară cu scandal

 |  16:16
Victor Piţurcă a fost reinstalat la Al Ittihad, după ce în vară fusese dat afară cu scandal

Florentin Dincă

Şeicii din conducerea lui Al Ittihad sunt mai ceva ca patronii din fotbalul românesc. După ce l-au dat afară pe Victor Piţurcă în vară, din cauza faptului că a terminat pe locul 4 în campionat şi a ratat astfel obiectivul principal, calificarea în Liga Campionilor Asiei, şeicii l-au readus acum la echipă pe fostul selecţioner.

Come-back-ul vine după ce Piţurcă s-a certat cu oficlaii echipei în momentul în care a fost pus pe liber. Antrenorul a cerut să-i fie achitaţi toţi banii din contractul rămas pe un an, circa un milion de euro, şi îi reclamase pe arabi la FIFA. Acum, când cele părţi au semnat un nou contract, Piţurcă a încasat milionul de euro restant, plus că din noua înţelegere va primi 2,1 milioane de euro, exact suma pe cât semnase şi prima dată.

În vară, după ce l-au dat afară pe Piţurcă, arabii au numit pe banca tehnică un al român, pe Ladislau Boloni. Nici acesta nu a stat prea mult, fiind demis după ce Al Ittihad a cedat acasă, pe 22 noiembrie, scor 0-3, în faţa lui Al Ahli, meci în care suporterii au aruncat cu diferite obiecte în antrenorul român, potrivit Mediafax. După nouă etape din acest sezon, Al Ittihad ocupă locul al treilea în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită, cu 17 puncte, la şapte punctre în urma liderului Al Hilal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE