2020-08-08 04:21

Victor Pițurcă: “Aș vrea ca în locul meu la națională să vină Loți Boloni”

 |  18:01
Victor Pițurcă: “Aș vrea ca în locul meu la națională să vină Loți Boloni”

Florentin Dincă

Victor Pițurcă are suportul total al lui Răzvan Burleanu la echipa națională, în ciuda faptului că România a ratat barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. În 2016 i se termină contractul, iar Piți a numit deja cel mai potrivit succesor al său pe banca primei reprezentative. Pe numele său, Loți Boloni.

Victor Pițurcă: “Aș vrea ca în locul meu la națională să vină Loți Boloni”
zoom
“Dacă după mine vine Loţi, aş avea cea mai mare satisfacţie. Sper din tot sufletul să fie aşa şi chiar să vină atunci când îmi termin eu treaba. Pentru echipa României, oricând un om atât de valoros şi experimentat ar fi mai mult decât util. De fiecare dată şi-a demonstrat valoarea, oriunde şi în orice funcţie. Plus că munceşte şi el toată ziua pentru fotbal”.

Selecționerul echipei naționale susține că se consultă cu mai toți marii antrenori români, însă îi lipsesc consfătuirile cu unul, poate cel mai important: “În general cam stau de vorbă cu toţi oamenii care îmi sunt dragi. Vorbesc des cu nea Imi, vorbesc mult şi cu Puiu Iordănescu, cu toţi colaboratorii mei, antrenorii de la naţională. Îmi face mereu plăcere să vorbesc cu foştii mei colegi Tudorel Stoica, Loţi Boloni sau Bărbulescu. Dacă mă gândesc mai bine, da, îmi lipseşte cineva cu care aş sta mai mult de vorbă. Mircea Lucescu. Mereu o discuţie cu Lucescu îmi face plăcere. Este un om valoros si autentic de fotbal total. Vede acest sport în mod cu totul special şi-l vorbeşte din sânge”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE