2020-07-05 21:07

Victoria din Cupă le-a dat aripi

 |  13:08
Victoria din Cupă le-a dat aripi

Victoria cu mari emoţii obţinută de FCSB la Sibiu, cu Hermannstadt, în sferturile Cupei Românii le-a dat aripi jucătorilor lui Bogdan Vintilă. Ei consideră că pot reintra în lupta la titlu în cazul în care vor învinge în următoarele două etape, pe Universitatea Craiova şi pe CFR Cluj. Meciul FCSB-Craiova se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţionlă, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

"Dacă stai să te uiţi la ultimele rezultate, putem spune că suntem favoriţi, dar eu cred că şansele sunt 50-50. Ei au o echipă bună, sunt în formă, noi nu prea am făcut meciuri bune anul acesta şi sperăm să facem un meci mare, mâine, cu ei. Mai avem multe lucruri de îmbunătăţit, dar după această calificare sper să avem un moral bun mâine şi să ne iasă jocul. Putem intra în lupa la titlu dacă vom învinge pe Craiova şi CFR Cluj. Craiova e o echipă mai puternică, s-au întărit, joacă un fotbal mult mai bun, mai ofensiv şi eu cred că va fi un meci mai greu decât ultimul pe care l-am jucat cu ei", a spus căpitanul roş-albaştrilor, Florin Tănase.

Mijlocaşul ofensiv a părut extrem de surprins de plecarea coechipierului său Cristi Bălgrădean chiar la rivala CFR Cluj, acuzându-l că nu i-a anunţat de despre acest lucru: "Nu că ne-a afectat, dar am rămas şi noi surprinşi. După părerea mea trebuia să anunţe. Fiecare îşi alege drumul în viaţă, dar trebuia şi noi, cei care ne schimbam cu el în vestiar, să fim anunţaţi. Eu am aflat când avea geanta pe umăr şi pleca de la bază, miercuri, înainte să plecăm la Sibiu. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus în vestiar cu ce echipă a semnat, am aflat după. A spus că a semnat cu altă echipă, atât", a mai spus Tănase.

Tănase îşi doreşte să joace în semifinalele Cupei României cu Dinamo, pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea din campionat: "Dacă vom câştiga aceste două partide, cu Craiova şi CFR, ne vom bate la campionat, avem şanse. Dar dacă nu vom câştiga aceste două partide, ne rămâne cupa. Mai uşor e în cupă, unde mai ai trei meciuri. În campionat mai sunt nouă. Sper să li se îndeplinească dorinţa (n.r. - dinamoviştilor, de a juca în cupă cu FCSB) şi să ne luăm revanşa, pentru că eu cred că putem trece de ei. O finală cu ei ar fi foarte frumoasă, dar eu mi-aş dori să jucăm două meciuri cu ei".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE