2020-05-29 09:17

VIDEO. Fostul fotbalist Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte cu pumnii fosta logodnică

 |  08:52
VIDEO. Fostul fotbalist Maradona, filmat în timp ce îşi loveşte cu pumnii fosta logodnică

Fostul fotbalist Maradona apare într-o înregistrare video în care îşi loveşte cu pumnii fosta logodnică Rocio Oliva. Înregistrarea a fost dată publicităţii de un post de televiziune din Argentina, VIDEO mai jos.

Înregistrarea are o durată de 30 de secunde, şi se observă cum fostul fotbalist, aflat  sub influenţa băuturilor alcoolice, se ridică de pe o canapea şi se îndreaptă către logodnica sa, căreia îi reproşează că vorbeşte prea mult la telefon, informează Daily Mail, citat de Mediafax, VIDEO mai jos.

Când Maradona ajunge lângă tânără, fostul fotbalist o loveşte cu pumnul de câteva ori, moment în care femeia îl roagă să se oprească şi să nu o mai lovească: "Diego opreşte-te, calmează-te, opreşte-te", VIDEO mai jos.

Întrebat cum comentează imaginile, Maradona a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa logodnică. Fostul fotbalist a precizat că doar a încercat să-i ia femeii telefonul din mâini, VIDEO mai jos.

"Am aruncat telefonul în aer, dar vă jur că nu am lovit niciodată o femeie", a spus fostul fotbalist Maradona, VIDEO mai jos.

Potrivit Daily Mail, mătuşa lui Rocio Oliva a declarat despre Maradona că este un "sociopat" şi că imaginile surprinse fac parte dintr-o înregistrare mai lungă, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-29

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE