2019-12-05 16:31

VIDEO - FOTO. Astra a câştigat Cupa României cu Steaua, scor 4-2 (la penalty) – Rezumat finală

 |  02:46
VIDEO - FOTO. Astra a câştigat Cupa României cu Steaua, scor 4-2 (la penalty) – Rezumat finală

FINALĂ CUPA ROMÂNIEI. Astra – Steaua, scor 4-2 ( după “loteria” penalty-urilor), şi giurgiuvenii sunt la primul lor trofeu din istorie. Mai jos, rezumat Video şi Foto din Astra – Steaua, de vineri seara de pe Arena Naţională unde au fost prezenţi 48.201 de spectatori.

Astra – Steaua a fost un joc de “care pe care” până în minutul 53, când Sânmărtean a văzut direct cartonaşul roşu după un atac cu talpa ridicată la Budescu. Steaua s-a văzut în postura de a se apăra, însă Astra nu a forţat, deşi a avut avantajul omului în plus până în minutul 94, când arbitrul Ovidiu Haţegan i-a arătat roşu şi lui Alibec. Nimic notabil nu s-a mai întâmplat până la loviturile de departajare, unde Varela şi Pintilii au ratat, iar Astra a câştigat primul trofeu din istoria clubului. Mai jos, rezumatul Video şi Foto din finala Cupei României 2014, Astra - Steaua, scor 4-2 (la penalty).

VIDEO - FOTO. Astra a câştigat Cupa României cu Steaua, scor 4-2 (la penalty) – Rezumat finală
zoom
“Suntem fericiţi, cred că am meritat pe deplin acest trofeu. Nu pot decât să îmi scot pălăria în faţa băieţilor. Am crezut tot timpul că putem obţine acest trofeu şi l-am obţinut. Acest lucru îi obligă mai mult pe băieţi sezonul viitor. A fost un an excelent pentru noi. Am simţit forţa Stelei, am simţit şi slăbiciunea lor. Am căpătat mai multă experienţă. După acest joc a expirat contractul meu. Nu mă gândesc acum la asta. Ne pregătim de vacanţă, vedem apoi ce vom face”, a declarat tehnicianul Astrei, Daniel Isăilă.

VIDEO - FOTO. Astra a câştigat Cupa României cu Steaua, scor 4-2 (la penalty) – Rezumat finală
zoom
“E normal ca jucătorii să fie dezamăgiţi, dar o să trecem peste asta. Aşa se construieşte o echipă mare. Mâine o să am o discuţie cu patronul echipei, nu mă gândesc acum la plecare. Este firesc ca jucătorii să fie dezamăgiţi, păcat că Sânmărtean a primit acel cartonaş roşu, dar eu cred că toată lumea s-a ridicat la nivelul acestui spectacol (…) Îmi aduc aminte ce am reuşit cu Ajax, când ne-am calificat la 11 metri. Acum trebuie să recunoaştem că Astra a făcut un meci bun şi a câştigat această finală. A fost un meci frumos, trebuie să vedem lucrurile pozitive din această seară. Nu o să îi las pe băieţi să fie supăraţi, ei merită să se bucure”, a spus antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, la sport.ro.

Au evoluat echipele:

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski (Keşeru ’44), Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă (Râpă ’70), Pintilii, Sânmărtean – A. Popa (Piovaccari ’80), Chipciu, Tănase

Astra: Lung jr – Măţel, Găman, Ben Youssef, J. Morais – Laban, Yahaya (Cristescu ’91)– Yoda (William ’105) Bukari (Alibec ’72), Budescu – Yazalde

Mai jos, rezumatul Video şi Foto din finala Cupei României 2014, Astra - Steaua, scor 4-2 (la penalty).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-24

GALERIE MEDIA

Galerie Foto: LUCIAN CURELARIU
Parerea ta...

GICA
24 Mai 2014

ASTRA ..Ploiesti/Giurgiu a razbunat pe prahovenii umiliti de atitudinea aroganta a ,,conducatorului" stelei care nu a gasit macar un cuvant de felicitare la ANIVERSAREA a 90 de ani de la infiintarea clubului PETROLUL marcata printr-un spectacol apreciat de toata lumea si massmedia!PACAT!
XDAAZA
29 Mai 2014

Oierii tot oierii raman ce sa ceri puscaria e numa buna pentru tiganii dar trebuie sa le mai taie si din averii ca sunt prea sloboziti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE