2019-12-06 02:25

Viitorul şi Pandurii joacă manşa secundă în Europa League. Măcar să ieşiţi din competiţie cu capul sus

 |  19:43
Viitorul şi Pandurii joacă manşa secundă în Europa League. Măcar să ieşiţi din competiţie cu capul sus

La prima experienţă în cupele europene, Viitorul a capotat abrupt în Belgia, scor 0-5 în faţa lui Gent. Nu la fel de categoric a cedat şi Pandurii, 1-3 acasă cu Maccabi Tel Aviv.

După cum s-a jucat în primele meciuri, în ambele cazuri calificarea în play-off-ul Ligii Europa este compromisă, însă echipele antrenate de Gică Hagi şi Petre Grigoraş sunt obligate să joace de o altă manieră în această seară şi să iasă cu capul sus din competiţie.

"Am jucat bine în prima repriză în Belgia, dar fotbalul are 90 de minute, iar noi trebuie să începem să jucăm 90 de minute bine, să facem față 90 de minute, să nu mai facem greșeli individuale grave și să primim atât de multe goluri", a declarat Hagi.

De partea cealaltă, Grigoraş nu mai crede în calificare, admiţând cu părere de rău că israelienii sunt mult mai valoroşi şi mai experimentaţi decât elevii săi: “Dezamăgirea e mare, şansele de calificare sunt minime, trebuie să ne concentrăm pe Liga 1. S-a văzut în primul meci experienţa lor superioară şi valoarea”.

Partida de la Ovidiu, dintre Viitorul şi Gent va fi în direct la DigiSport, de la ora 21.15, în timp ce disputa gorjenilor cu Maccabi nu va fi televizată în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE