2020-04-04 14:36

Vintilă nu vede ca pe o FINALĂ derby-ul cu CFR. Îi e teamă sau nu de “cârtiţa” Manea?

 |  13:32
Vintilă nu vede ca pe o FINALĂ derby-ul cu CFR. Îi e teamă sau nu de “cârtiţa” Manea?

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a prefaţat derby-ul de duminică seară cu CFR Cluj, pe care nu îl consideră ca pe o veritabilă finală pentru câştigarea campionatului. Tehnicianul roş-albaştrilor s-a declarat surprins de alegerea lui Cristi Manea, fotbalist care şi-a reziliat contractul cu FCSB şi a preferat să revină la CFR Cluj, rivala roş-albştrilor la trofeul suprem. Totuşi, Vintilă admite că nu se teme că Manea îi va divulga lui Dan Petrescu secrete despre tactica echipei sale în meciul din Gruia.

"E problema lui Manea unde merge. Este clar că poate divulga anumite lucruri, dar am pregătit mai multe sisteme de joc, cred că mai mult bulversează dacă dă informaţii despre noi. Depinde de cei de acolo, ei decid. Eu sunt mulţumit de toţi jucătorii mei, inclusiv de Manea care a plecat. Personal, am rămas surprins de decizia lui de a merge la CFR. este o trădare, fiecare îşi alege ce vrea în viaţă", a declarat Vintilă.

"Ne aflăm în faţa unui joc foarte interesant din punctul meu de vedere, un joc cu campioana. Începem în forţă acest an şi consider că jucătorii mei sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest debut. Ne dorim să continuăm marşul pentru locul I şi muncim pentru acest lucru. CFR e o echipă exprimentată, cu un antrenor foarte bun, dar şi eu mă bazez pe entuziasmul jucătorilor mei şi pe calitatea lor. Este un meci de trei puncte, nu e o finală, dar trei puncte la fel de importante ca celelalte. Jucând cu contracandidata la locul I se poate spune că e un meci de şase puncte, dar eu îl consider de trei puncte în acest moment sau un punct şi jumătate. Nu ştiu dacă pică prost meciul cu CFR în acest moment, probabil că e mai bine că e acum. Noi vrem să jucăm fotbal şi victoriile vin ca urmare a jocului bun. Noi încercăm să jucăm fotbal, să ne facem jocul nostru combinativ şi după aceea vedem, în funcţie şi de reacţia adversarului, unul puternic, cu jucători experimentaţi care ştiu să închidă jocul, să-l fragmenteze, să-l iuţească. CFR are un anumit stil de joc, stă în jumătatea proprie, pleacă pe contraatac, dar în meciurile de pregătire pe care le-am urmărit am vzăut că au făcut şi presiune de sus, adică un joc modern pot să spun, aşa că din punctul meu de vedere suntem pregătiţi şi avem soluţii pentru orice stil de joc ne vor propune. Cred că o să fie un spectacol frumos. (nr. - mulţumit cu un egal?) Eu vreau să câştig. Nedelcu este în lotul care va face depalsarea la Cluj. Harlem este şi el prezent la antrenamente, va fi şi el în lotul care se va deplasa la Cluj, este posibil să-l vedem şi în teren. Pot să schimb stilul de joc dacă pleacă, nu e nicio problemă. În momentul de faţă consider că cu lotul pe care îl am pot să duc la capăt toate etapele care au mai rămas până la final. Dacă mai vine ceva este binevenit, dacă nu, nu e nicio problemă, suntem acoperiţi pe toate posturile. Echipa s-a prezentat foarte bine în cantonament, am avut condiţii foarte bune de pregătire, meciurile au fost deosebit de puternice şi consider că este un plus pentru noi. Dar a fost o pregătire de numai trei săptămâni, vom merge cu pregătirea în continuare din punct de vedere fizic", a mai spus tehnicianul roş-albaştrilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE