2020-06-02 15:11

Vlad Chiricheş răsuflă uşurat, accidentarea sa nu este gravă

 |  13:07
Vlad Chiricheş răsuflă uşurat, accidentarea sa nu este gravă

Florentin Dincă

Abia când apucase să prindă din ce în ce mai des echipa la Napoli, Vlad Chiricheş s-a accidentat la coapsa stângă în meciul cu Fiorentina, încheiat 3-3. Internaţionalul roman a fost înlocuit în minutul 43 cu Maksimovic, şi a părăsit suprafaţa de joc chircit de durere.

Din fericire pentru el nu este vorba despre vreo ruptură muscular, care l-ar fi putut ţine departe de teren circa două luni, ci de o contractură. Conform sitelului arenanapoli.it, fostul stelist va absenta de la antrenamente doar zece zile, perioadă în care nu va avea voie să facă afort susţinut de nici un fel.

Depinde acum cât de repede se va reface la începutul anului, însă e greu de crezut că el va fi apt 100% la primul meci al lui Napoli pe 2017, pe 7 ianuarie, contra Sampdoriei.

Şi totuşi antrenorul Maurizio Sarri se va vedea obligat să-l folosească pe roman în respective partidă, deoarece Raul Albiol este suspendat, iar Kalidou Koulibaly va pleca la Cupa Africii pe Naţiuni şi va lipsi de la echipă în prima lună a noului an.

Vlad Chiricheş a jucat nouă meciuri pentru Napoli în acest sezon şi a marcat două goluri în Serie A.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE