2020-08-04 14:43

Zaragoza îl vrea pe Costel Gâlcă. Antrenorul român are şanse să rămână în Primera Division

 |  17:11
Zaragoza îl vrea pe Costel Gâlcă. Antrenorul român are şanse să rămână în Primera Division

Aventura lui Costel Gâlcă la cârma lui Espanyol Barcelona se apropie de sfârşit. Chiar dacă i-a scăpat de la retrogradare, şefii grupării catalane nu-l mai vor şi în sezonul viitor. Îl locul românului va fi adus Paco Jemez, tehnicianul care a retrogradat cu Rayo Vallecano. Totuşi, sunt şanse mari ca Gâlcă să rămână în Primera Division.

Antrenorul este dorit de Real Zaragoza, locul 5 în liga a doua spaniolă, cu şanse mari de baraj şi promovare în primul eşalon, scriu jurnaliştii de la El Periodico de Aragon. Consform acestora, tehnicianul are pe masă şi oferta lui Gică Hagi, de a prelua pe Viitorul, însă Gâlcă nu este tentat să revină atât de repede în Liga 1. Şi bine face spunem noi. După tripla cu Steaua din sezonul trecut, ar face nu unul, ci mai mulţi paşi în spate, revenind în mocirla fotbalului românesc.

Experienţa enormă acumulată în cele şase luni petrecute pe banca lui Espanyol îl va ajuta cu siguranţă să prindă un contract la fel de bun în străinătate. E obligatoriu să rămână în Vest, chiar dacă la o echipă mai slab cotată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE