2020-07-13 09:04

GIMNASTICĂ. Bellu şi Bitang nu mai vor la lot. Gabi Szabo se implică

 |  19:27
GIMNASTICĂ. Bellu şi Bitang nu mai vor la lot. Gabi Szabo se implică

Florentin Dincă

Cu doar două săptămâni şi ceva înainte de Campionatele Mondiale de la Nanning (China), lotul olimpic feminin de gimnastică nu mai are mentori, după ce Octavian Bellu şi Mariana Bitang au renunţat la funcţia de coordonatori. Fiind la curent cu această decizie a celor doi, ministrul tineretului şi sportului, Gabriela Szabo, încearcă să se implice pentru a rezolva rapid această problemă stringentă a gimnasticii româneşti.

"După Campionatele Europene, după luna iunie, calitatea noastră de antrenori coordonatori a încetat. Este o decizie definitivă. Încercăm să mai ajutăm cum putem, am făcut cât am putut", a declarat pentru Mediafax Mariana Bitang. “Având în vedere ultimele poziţii apărute, îmi doresc o soluţionare pozitivă a situaţiei prezente spre binele gimnasticii româneşti", a fost reacţia Gabrielei Szabo.

Supărarea cea mare a celor doi vine mai mult ca sigur de la alegerile din primăvară pentru şefia COSR, acolo unde Bellu a considerat că a fost ”furat” la scrutinul câştigat de Alin Petrache. La doar o zi distanţă, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, şi antrenoarea Mariana Bitang şi-au depus prin e-mail demisiile din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

La Campionatele Mondiale de la Nanning echipa României va fi formată Larisa Iordache, Ştefania Stănilă, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolişan, Silvia Zarzu, Paula Tudorache şi rezerva Ioana Nicoară. Lotul va fi condus de staful tehnic format din Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu şi Cristian Moldovan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-15

In legatura cu acest articol...

DECIZIE. Octavian Bellu și Mariana Bitang au demisionat din COSR

Alegerea lui Alin Petrache ca preşedinte al COSR a atras acuze dure pe linie politică din partea contracandidaţilor Octavian Bellu şi Elisabeta Lipă

Octavian Bellu: România are încă potențial la gimnastica de performanță
Parerea ta...

SIGUR CA
15 Sep 2014

Ce le mai place si astora banutul ! In ce il priveste pe Alin Petrache ..bravo lui , ne place.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE