2020-04-06 15:03

Cătălina Ponor: Mesajele şi gândurile negative îndreptate împotriva mea m-au atins

 |  08:14
Cătălina Ponor: Mesajele şi gândurile negative îndreptate împotriva mea m-au atins

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, luni, după clasarea pe locul 7 în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice, că a avut multe emoţii, iar mesajele şi gândurile negative îndreptate împotriva ei au atins-o.

"A fost greu. Am încercat să lupt, să reprezint România cât am putut de bine. Din păcate, au fost multe emoţii, multe mesaje negative, care m-au atins. Ştiam că este presiune mare pe mine, nu m-am gândit la medalie, doar să-mi fac exerciţiul. Din păcate, nu am reuşit o performanţă. Important este că sunt sănătoasă. Nu mi-am pus deloc problema retragerii, vreau să mă duc la Europenele de la Cluj, mai am de luptat! Am dat undă verde acelor mesaje negative şi gânduri negative îndreptate către mine de acele persoane care nu şi-au dorit ca eu să fiu aici. Campioană olimpică sunt, şi nu o dată, de trei ori. Nu am absolut nimic de pierdut. Mi-am jucat şansa până la capăt. Dar n-a fost să fie”, a afirmat Cătălina Ponor, pentru TVR.

Românca a ţinut să o felicite pe olandeza Wevers care a reuşit să cucerească aurul olimpic.

„Am îmbrăţişat-o îndelung pe olandeza Wevers, câştigătoarea, pentru că mi-a spus că eu am fost exemplul ei în 2004. Şi tocmai de aceasta a ajuns aici, pentru că şi-a dorit să ajungă ca mine. Iar eu nu sunt o persoană care să ţină ură, să doresc răul cuiva. De aceea mi-am dorit să-şi facă exerciţiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, iar eu o felicit că a reuşit să mă ajungă şi să devină campioană olimpică la bârnă", a precizat gimnasta Cătălina Ponor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-16

In legatura cu acest articol...

JO 2016. Cătălina Ponor a ratat podiumul la bârnă. Românca, pe locul şapte
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE