2020-07-04 12:34

Cătălina Ponor revine în ţară după operaţia la picior: Sper să mă recuperez cât mai repede

 |  07:41
Cătălina Ponor revine în ţară după operaţia la picior: Sper să mă recuperez cât mai repede

Gimnasta Cătălina Ponor a precizat, în urma operaţiei suferite la un picior, că recuperarea durează cam şapte săptămâni, dar ea va reveni sâmbătă în ţară de la Viena pentru a continua exerciţiile de refacere.

"Doctorii au zis că recuperarea durează cam șapte săptămâni. Mai stau aici doar până sâmbătă și apoi mă întorc acasă, unde voi continua exercițiile. Ne vedem acasă, România!'', a precizat Cătălina Ponor pe site-ul suntemcuvoi.ro, dedicat echipei feminine de gimnastică a României.

Gimnasta a mai spus că cel mai dureros este că nu poate să participe la Mondialele de gimnastică artistică de la Glasgow.

''Mai dureros e că nu pot să fiu cu fetele la Glasgow! Vreau să le mulțumesc domnului Bellu și doamnei Mariana (Bitang - n.r.) pentru că au fost tot timpul alături de mine. Dacă nu erau ei cu atitudinea lor pozitivă, poate nu făceam față atât de bine. Și mai vreau să îi mulțumesc și doctorului Weinstabl pentru operație", a afirmat Cătălina Ponor.

Gimnasta şi-a exprimat speranţa că se va recupera cât mai repede pentru a putea să fie aptă pentru Europene şi Olimpiadă.

''Am simțit dureri în ultimele cinci luni la tendonul lui Ahile și la gambă. Dar am tot tras cu ce am putut: pastile, injecții, doar să nu mă opresc din pregătirea de Mondiale. Dar, din păcate, a cedat. Sper să mă recuperez cât mai repede și cât mai bine, ca să fiu aptă pentru Europene și Olimpiadă, să pot ridica drapelul pe cea mai înaltă treaptă și să auzim cu toții, iar și iar, imnul nostru național", a subliniat gimnasta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE