2020-01-20 19:09

Cătălina Ponor: Şansele de calificare la JO 2016 sunt mari

 |  14:59
Cătălina Ponor: Şansele de calificare la JO 2016 sunt mari

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena și dublă medaliată la JO 2012, a declarat vineri, că dacă fetele se vor concentra și vor elimina ratările de la integrale atunci obiectivul de calificare la JO 2016 va fi îndeplinit.

''Mai sunt dureri, dar ușor-ușor încep să meargă lucrurile mai bine și pentru mine. Am reușit să sparg gheața cu două concursuri și am prins mai multă încredere. Cred că nu sunt nici la jumătate din capacitatea la care ar trebui să fiu. Mai este foarte mult de lucrat pentru că eu am foarte mari pretenții de la mine, având în vedere rezultatele obținute până acum. Iar eu vreau să obțin rezultate bune. La Rio de Janeiro voi face două aparate, bârnă și sol, care mi-au plăcut întotdeauna și voi încerca să aduc un plus echipei. Presiune există, pentru că nu am mai fost într-o astfel de situație până acum. Este un concurs foarte important pentru noi, trebuie să ne ducem cu încredere și chiar dacă există presiune, sper să nu avem ratări. Dacă nu avem ratări, șansele de calificare sunt mari'', a precizat Cătălina Ponor, pentru Agerpres.

Gimnasta a mai spus că ceea ce o interesează acum este calificarea pentru JO 2016.

''Nu vreau să-mi fac planuri, ceea ce mă interesează acum este calificarea pentru JO 2016 și apoi o să discutăm mai departe. Mi-a fost dor de sală, de gimnastică, de cantonament, de concursuri. Mie îmi plac concursurile și mă motivează foarte tare să fiu acolo, să simt atmosfera de concurs, să văd cum se bucură oamenii pentru noi când reușim să facem un rezultat și mă bucur că am reușit, după câte am tras cu piciorul și sănătatea, să resimt acele trăiri'', a afirmat Cătălina Ponor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE