2020-07-16 20:57

Cătălina Ponor şi Monica Roşu, sexy la Izvorani

 |  19:16
Cătălina Ponor şi Monica Roşu, sexy la Izvorani

La vârsta la care multe gimnaste au spus demult “Adio!” bârnei şi paralelelor, Cătălina Ponor a revenit. La 27 de ani, Cătălina este acum o femeie frumoasă şi sexy. O puteţi admira în fotografiile alăturate, unde apare împreună cu bunii săi prieteni, Marian Drăgulescu şi Monica Roşu.

Cătălina Ponor şi Monica Roşu, sexy la Izvorani
zoom
Pozele au fost făcute duminică la Izvorani, unde Cătălina Ponor este în cantonament cu lotul naţional. Monica şi Marian au vizitat-o pe Cătălina în ziua liberă şi au depănat amintiri lângă piscina Complexului Sydney 2000.

Monica Roşu s-a retras din gimnastică în urmă cu 10 ani, după o accidentare. Potrivit Dolce Sport, când Cătălina şi-a anunţat revenirea la începutul acestui an, Monica i-a spus: “Mai, te-a născut maică-ta pe bârnă, nu ştiu ce se întâmplă cu tine”.

Dacă totul va merge bine, după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 unde vrea să participe la bârnă, sărituri şi sol, Ponor va deveni prima gimnastă din România prezentă la trei Olimpiade. La Atena, în 2004, Cătălina a câştigat aurul la bârnă, sol şi echipe, iar în 2012 la Londra a purtat argintul la gât după sol şi bronzul la echipe.

Cătălina Ponor şi Monica Roşu, sexy la Izvorani
zoom
“Acesta a fost primul motiv care m-a motivat să intru în sală, ca să pot participa la a treia Olimpiadă. Nu neapărat pentru record, pentru mine, să ma întrec eu pe mine”, a declarat Ponor pentru Digi Sport în luna în martie, la revenirea în sala de antrenamente.

Cătălina Ponor s-a retras din activitatea competiţională după JO Londra 2012. Este logodită cu Tommy Ramos, gimnast din Puerto Rico.

AICI, sursa foto.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-14Parerea ta...

VFD
09 Apr 2018

bune de sex,dragele de ele!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE