2020-07-11 11:08

UPDATE. CE DE GIMNASTICĂ DE LA MOSCOVA. Medalii peste medalii pentru români

 |  14:33
UPDATE. CE DE GIMNASTICĂ DE LA MOSCOVA. Medalii peste medalii pentru români

UPDATE, ora 15.12:  Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de argint, iar Diana Bulimar pe cea de bronz, în finală la sol, la Campionatele Europene individuale de la Moscova, care s-au încheiat pentru România cu şapte medalii.

Diana Bulimar a intrat a patra în finala de la sol, evoluţia sa fiind notată cu 14.533, cu care a obţinut medalia de bronz.

Larisa Iordache a fost penultima pe lista de start, primind nota 14.733, cu care a cucerit medalia de argint.

Medalia de aur a revenit reprezentantei gazdelor Ksenia Afanaseva (15.166).

România încheie participarea la CE individuale de la Moscova cu 7 medalii, câştigate după cum urmează: Larisa Iordache - aur la bârnă, argint la individual-compus, sărituri şi sol; Diana Bulimar - argint la bârnă, bronz la sol; Flavius Koczi la sarituri.

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Moscova. Diana Bulimar a intrat a treia în finala de la bârnă şi a fost notată cu 14.833, obţinând medalia de argint. Larisa Iordache a fost a şaptea pe lista de start, evoluţia sa foarte bună fiind notată cu 15.266. Medalia de bronz a revenit rusoaicei Anastasia Grishina (14.366).

Şi la băieţi ţara noastră a fost reprezentată cu mândrie. Flavius Koczi a deschis ultimul concurs special pe aparate cu o medalie, de argint, la sărituri, pentru delegaţia României la Campionatele europene individuale de gimnastică artistică de la Moscova, clasându-se pe un meritat şi lăudabil loc secund, cu o medie de 14,887, într-o întrecere câştigată destul de detaşat de rusul Denis Abliazin - 15,408, bronzul fiind adjudecat de armeanul Artur Davtian - 14,866.

Cu o afecţiune la coapsă, Koczi a ales să rişte tot, mai ales că primul dintre competitori, rusul Abliazin, deschisese cu o notă foarte mare. Sportivul român a ales două sărituri de dificultate 6,00, primind pentru prima 15,158, dar la a doua, cu accidentarea accentuată, i s-a scăzut nota de plecare, la 5,600, suficient să termine al doilea, cu toate problemele pe care le-a avut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE