2020-07-13 08:43

Cupa Israelului. Gimnastul Marian Drăgulescu a obţinut medalia de aur la sărituri

 |  12:15
Cupa Israelului. Gimnastul Marian Drăgulescu a obţinut medalia de aur la sărituri

Gimnastul Marian Drăgulescu a obţinut medalia de aur la sărituri şi pe cea de bronz la bară, la Cupa Israelului, desfăşurată la Tel Aviv. De asemenea, românul Andrei Ursasche a cucerit medalia de bronz la cal cu mânere.

Marian Drăgulescu a revenit în gimnastică în luna ianuarie, după ce în noiembrie 2012 anunţa că se retrage din activitate. Românul a câştigat două medalii la Cupa Israelului, desfăşurată la Tel Aviv, acesta fiind primul său concurs oficial după revenire.

Marian Drăgulescu a concurat la cinci aparate (mai puţin la inele), obţinând medalia de aur la sărituri (nota 15,650) şi de bronz la bară fixă (14,550).

Din echipa României au mai făcut parte Daniel Rădeanu şi Andrei Ursache.

"Alături de Oleg Stepko, Filip Ude, Alexandr Shatilov, Andrei Medvedev şi, nu numai, Marian Drăgulescu a fost una dintre vedetele concursului a cărei evoluţie a fost aşteptată cu mult interes. Revenit în activitate în ianuarie acest an, Marian Drăgulescu s-a aflat la prima sa reapariţie oficială, una care s-a dovedit a fi de bun augur, el urcând pe podium de două ori", se arată într-un comunicat de presă al FR Gimnastică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-13Parerea ta...

ZORRO
14 Sep 2015

MARIANE tata!!!....asa cum ai luat aurul acum la TEL AVIV,trage tare baiete si IA si aurul olimpic ia BRAZILIA ,la anul si sa ne faci fericiti TATA!....arata lumii intregi ca ROMANII sant cineva pe lumea asta ,NU bananieri cum NE considera UE si SUA!.....am inventat si noi ceva pe lumea asta !...un pensionar care SE ROAGA ,ca visul lui MARIAN sa se implineasca si sa ia aurul olimpic!!...Da-i DOAMNE NOROC SI SANATATE!....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE