2020-07-16 19:56

Echipa României a câştigat trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun

 |  12:22
Echipa României a câştigat trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun

Delegaţia României a obţinut trei medalii la Campionatul Mondial de gimnastică aerobică de la Cancun (Mexic), care se încheie duminică. Echipa ţării noastre a câştigat aur la trio feminin, argint la echipe şi la individual feminin.

Potrivit site-ului Federaţiei Române de Gimnastică, delegaţia României a obţinut sâmbătă prima medalie la Campionatul Mondial de la Cancun, cea de argint la echipe, în componenţa Corina Constantin, Bianca Becze, Marius Petruşe, Anca Surdu, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Alina Radu şi Marius Gavriloaie. Titlul mondial a revenit Franţei, iar medalia de bronz Chinei.

Echipa României a mai câştigat medalia de argint la individual feminin, prin Corina Constantin (22.000), care a fost depăşită de Lubov Gazov (Austria). Aurelie Joly (Franţa) a obţinut bronzul, dar şi medalia de aur la trio feminin.

De asemenea, delegaţia ţării noastre, în componenţa Corina Constantin, Anca Surdu şi Andreea Bogati a obţinut un total de 21.541 puncte, cu care s-a clasat pe prima poziţie a clasamentului. Pe podium au mai urcat China şi Coreea de Sud.

La aerobic dance, echipa României s-a clasat pe locul 4, după Rusia, China şi Coreea de Sud.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE