2020-07-11 10:49

Federaţia Română de Gimnastică îşi va depune candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2017

 |  12:32
Federaţia Română de Gimnastică îşi va depune candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2017

Federaţia Română de Gimnastică îşi va depune în luna octombrie candidatura pentru organizarea Campionatului European din 2017, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, Dan Pazara, directorul de comunicare al companiei OMV Petrom.

Competiţia este programată să se desfăşoare în noua Sală Polivalentă, ce urmează să fie construită în Complexul Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti, relatează Mediafax.

Pe de altă parte, compania OMV Petrom a anunţat, marţi, semnarea un parteneriat public privat cu Federaţia Română de Gimnastică în valoare de 2,5 milioane de euro, banii urmând să fie folosiţi de lotul de gimnastică dar şi pentru demararea unui program de selecţie a sportivilor.

OMV Petrom a mai semnat un parteneriat şi cu Federaţia de Schi şi Biatlon în valoare de 2,5 milioane de euro pentru următorii patru ani. Banii sunt destinaţi lotului de sărituri cu schiurile.

La eveniment participă, printre alţii, ministrul Tineretului şi Sportului Gabriela Szabo, antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, precum şi fostele gimnaste Sandra Izbaşa, Gina Gogean, Lavinia Miloşovici, Simona Amânar, Monica Roşu şi Andreea Răducan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE