2020-07-16 21:01

Gimnasta Larisa Iordache, desemnată Miss Campionatul European 2014 de la Sofia

 |  12:24
Gimnasta Larisa Iordache, desemnată Miss Campionatul European 2014 de la Sofia

Gimnasta româncă Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014" la Sofia. Ea a cucerit patru medalii, din care trei individuale (aur, argint şi bronz), respectiv una de aur cu echipa României.

FR Gimnastică a anunţat că gimnasta Larisa Iordache a fost aleasă "Miss Campionatul European 2014" de către specialiştii şi ziariştii prezenţi la Sofia, "pentru eleganţa evoluţiilor, pentru prestanţa şi atitudinea din timpul concursului". Gimnastele Vanessa Ferrari (Italia), Giulia Steingruber (Elveţia), Claire Martin (Franţa), Aliya Mustafina (Rusia) şi Catherine Lyons (Marea Britanie) au primit voturi, dar titlul a fost câştigat de Larisa Iordache.

"Sunt surprinsă şi foarte fericită că am primit această recunoaştere. Nu mă aşteptam! Pentru mine cel mai important lucru a fost concursul. Acum sunt onorată a fi Miss Campionatul European - cât de frumos!", a spus Larisa Iordache la finalul competiţiei.

România a cucerit la Campionatul European de la Sofia, care s-a încheiat duminică, nouă medalii la junioare şi senioare, din care două de aur, cinci de argint şi două de bronz.

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE